Tak mówisz? Kolor w sumie zawsze lubiłem żywy, czarno-białe też raczej mocno kontrastowe lubię.
Pewnie dlatego.
Wersja do druku
215 i 216 to już zaczynają podchodzić pod grafikę. Ten mocny kontrast i przeostrzenie (zwłaszcza 215) to powoduje.
Wygodniej by było aby powiększać zdjęcia jednoklikiem, teraz trzeba PPM i pokaż obrazek. Przy wstawianiu zamiast full size cza wybierać large.
UUUUUUUUUU będzie się działo :-)
Moze niepotrzebnie posta napisalem o pstrokowatosci.Ale ja nie umiem "owijac w bawelne".Pisze co widze i co mysle.
Wredota ze mnie,co?
Zostaniesz pochwalony i zostanie Ci wybaczone :-)
Mirek, ależ bardzo dobrze! Ja nie oczekuję pochwał. Robię to co chcę i tak jak chcę, jestem na tyle świadomy swoich działań, że nie boję síę takiego ryzyka. Co innego robota komercyjna, tu trzeba trzymać się pewnych ram, choć czasami bywa, że nie. Jednak, to co robię dla siebie mogę robić wedle własnego upodobania. Czy to się podoba czy nie, okazuje się podczas prezentacji, choćby tutaj. Dla mnie jednak jedno jest najważniejsze, robię to dla siebie. Jeśli cieszy to czyjeś oczy, jest super. Krytykę jednak też odbieram z satysfakcją i jestem za nią wdzięczny.