Lubię motylki, ładnie pokazane. :mrgreen:
Wersja do druku
Lubię motylki, ładnie pokazane. :mrgreen:
Kolejny :)
(motylarnia Niechorze)
1332. Załącznik 213657
Rzeźbione i kute detale z kolegiaty bardzo mi się podobają.
Piękne okazy z motylarni pokazałeś, miło się tutaj zagląda.
Pozdrawiam
Bodzip - skądś tyś takie okazy wyczarował - zwłaszcza ten ostatni z poprzedniej strony mnie zadziwił
w Kolumbii widziałam sporo pięknych i ogromnych motyli ale takiego cuda jak na 1331 to w życiu nie widziałam nawet na obrazku
Pięknie dziękuję (dziękujemy) :)
Wygląda jak mnich lub anioł ze złożonymi skrzydłami :)
No cóż, to nie moje, to motylarnia w Niechorzu. Jednego okaza nawet wyniosłem na zewnątrz. Pani prosiły aby się w lustrze oglądnąć czy "coś" na nas nie siadło. Mimo tego nie zauważyłem łotra :) i wyniosłem. Dał się jednak złapać do dłoni i wrócił z powrotem do środka.
Jednego Jagna ucapiła, ale była tak oszołomiona, że puściła zaraz. Jedna z pań z personelu się roześmiała i mówi, że większość psów tak reaguje.
Budynek starostwa powiatowego w Kartuzach. Kapitalne te napisy po polsku i kaszubsku :)
1333. Załącznik 213681
1334. Załącznik 213680
Zdjęcie nr 1333 pięknie oddaje naszą rzeczywistość, piękny okazały budynek Starostwa i obok "odzież na wagę". Zero dbania o estetykę. Zdjęcia bardzo ładne, byłem zwiedzałem skansen, warto to zobaczyć. Takie refleksje mi się nasunęły.
„Fotografia jako potężne medium wyrazu i komunikacji oferuje nieskończoną różnorodność postrzegania, interpretacji i działania”.
— Ansel Adams