Fajne :mrgreen:
Wstawiając zgodnie z regulaminem, roboty byłoby na dwa lata z hakiem ;)
PS
Fajne to ostatnie.
Wersja do druku
Rafał- jak ma się już wszysko, to czas pisać książki, wydawać fotoalbumy itp. Trza iść dalej. Opatentować swoje patenty i robić kasę. No bo przecież żyjemy w dobie, pt. "wszystko na sprzedaż", czyż nie?
ps. tak trochę zgryźliwie, na ostatniej fotce uciąłbym gałąź po lewej i zrobiłbym kwadrat. A córce dałbym trochę kontrastu, bo takie za bardzo glamourowate :)
Bit... na ostatnim to raczej chyba nie jest córka Rafała... Mam nadzieję, że to nie ona... ;)
Fajne foty robisz, zawsze je przeglądam, ale co ja będę gadał, ja się nie znam. Jak mi się jakaś nie będzie podobała to napiszę, choć raz już tak zrobiłem.
Witam
Dwa ostanie zdjęcia, przepraszam, fotografie, bardzo mi się podobają. Pisałem już kiedyś, że portrety dzieci wychodzą Ci wyjątkowo dobrze i zdanie to podtrzymuję. Myślę, że na tym mógłbyś zarobić miliony.
Schody z "parą" również bardzo mi się podobają. Trudno mi powiedzieć dlaczego. Niby co może być wyjątkowego w dwójce zakochanych (prawdopodobnie) młodych ludzi, wspinających się po schodach? Takich par są miliony, a i schodów pewnie też sporo. Mimo wszystko na mnie to zdjęcie działa "wciągająco".
Podkreślam, że są to jak najbardziej subiektywne, wynurzenia amatorskiego pstrykacza.
Pozdrawiam
Agapiet- córki Rafała jak rozumiem dotyczy fotka 727. Chyba, że 728. to projekcja przyszłości... .
dawno tu nie zaglądałem.....i teraz żałuję, choć nadrobiłem zaległości.
Rafał - trzymasz swój styl, czasem zdarza Ci się mała wycieczka w inne klimaty ale z dużym powodzeniem. Fajnie. Kompletnie nie moje klimaty, ale chyba dzięki Tobie nauczyłem się rozumieć i akceptować takie foty.
Za to dzięki.
Będę zaglądał. Pozdrawiam
rafal, mam pewna hipochondrię odnosnie tego, ze czasem szum moze przeszkadzac, draznic (np przy zdjeciu rowerzysty nad kaluza) - dzieje sie to byc moze wtedy gdy zdjecie jest przeostrzone i tworzy sie taka digitalowa sieczkarnia. dziekuje.
727-Oczy ufne i szczere.Sztuk cztery.Fotka zagadala.ZNAKOMITOSC.