Odp: Z deszczu wyżęte moje miasto
Ja stawiam na 1 za kadrowanie. Linie schodów i poręczy prowadzą wzrok do GL mocnego punktu, ale tam nie widzimy postaci. Pojawia się ona z prawej strony i tak naprawdę dopiero zmierza w stronę, która być może zrównoważy całą kompozycję - pozostaje wrażenie lekkiego "niepokoju" - poczucie, że coś się wydarzy. Do tego super odcięcie po przekątnej dolnej części , która tworzy odrębną całość i tak naprawdę równie dobrze mogłaby być osobnym zdjęciem, ale wzbogaca to prezentowane - gratuluję.
1 załącznik(ów)
A ja podziękuję koleżance za te fajne fotki obrazkiem:grin:.
3 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
macieyW
Ja stawiam na 1 za kadrowanie.
Ci co nie widzieli na żywo, być może nie zauważyli, że te schody po lewej to atrapa :D
Co do Waszych opinii o niepasującym środkowym zdjęciu - całkowicie się zgadzam. Dostrzegłam to już podczas wrzucania ale myślałam że nikt się nie skapnie ;) Niby to nie seria ale faktycznie lepiej by było bez niego.
A co do Waszych powyższych słów... to nie wiem co powiedzieć... :oops: Chyba tylko to, że miło mi i dzięki (za kwiotki też)!
Poniżej jeszcze 3 gdańskie wariacje. Takie bardziej okienne. Ostatnie - sorki za jakość ale motyw mi się podoba. PioRo będzie miał lepsze.
A takiego niecodziennego pomysła miałem, bo naprawdę fajne są te foty:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Ostatnie - sorki za jakość ale motyw mi się podoba. PioRo będzie miał lepsze.
No właśnie ostatnie jest najlepsze moim zdaniem. Kapitalnie dostrzeżony motyw. Jedynka też mi się podoba, ale trójka lepsza :)
Wszystkie są takie "brodate" :) - widzę, że się nawzajem inspirujecie. Brawo
Dla mnie jedynka jest najlepsza. Trójka jest bardzo dobra, ale zdecydowanie głosuję na jedynkę. :grin:
Zakaz cumowania - superos.
4 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Wszystkie są takie "brodate" :) - widzę, że się nawzajem inspirujecie. Brawo
Omg... jeszcze mi broda urośnie i tylko do cyrku się wówczas nadam!
W związku z tym jeszcze mała wrzuteczka z naszego forumowego wypadu. Tą razą trochę koloru, coby zapobiec niepożądanemu owłosieniu ;)
to sobotnie ? w ciekawych miejscach byłem ;)