Aga to muzeum emigracji w Gdyni jak tam bylem ludzikow bylo malo i sie nie udalo strzelic czegos fajnego , Apz te schody nie sa marketowe to przystanki pomorskiej kolei metropolitalnej ktora dojezdzam do pracy
419
420
Wesolych Swiat, pozdr
Wersja do druku
Aga to muzeum emigracji w Gdyni jak tam bylem ludzikow bylo malo i sie nie udalo strzelic czegos fajnego , Apz te schody nie sa marketowe to przystanki pomorskiej kolei metropolitalnej ktora dojezdzam do pracy
419
420
Wesolych Swiat, pozdr
Ja także.
Ostatnie 2 wrzuty interesujące bardzo. Jak będzie mi dane być na północy, to może uda się zaglądnąć
zdecydowanie warto zobaczyc
---------- Post dodany o 20:00 ---------- Poprzedni post był o 19:43 ----------
Dzis cos takiego trafilem
421
Najlepszego w Nowym Roku
Klimatyczna fota, podoba mi sie.
Dzieki za wizyte , produkujemy dalej
422
pozdr
426 to coś dla mnie :)
czemu ja nie zauważyłam tych poprzednich wrzutek to nie wiem
426 owszem ciekawe - ale bardziej podoba się 424 - pewnie to w dużej mierze zasługa instalacji - niemniej bardzo dobrze pokazanej na Twoim zdjęciu :)
425 i 423 również się podobają
a 422 to już w ogóle mega :!: i cieszy mnie że jest w FM stycznia :)
Dzieki za odwiedziny i fajnie ze sie nie zawodzisz z calego zestawu tak naprawde zadowolony jestem z 422 , pozdr
Cześć,
fakt, 422 i 424 zatrzymują, pierwszego z nich szczerze Ci zazdroszczę - poza oczywiście ludzikami, i światłem w ogóle - to jeszcze znakomicie 'wyświecona' faktura ścian.
pozdrawiam,
429i 430 najbardziej się podobają
zatrzymały mnie na dużej celem wykminienie jak to było zrobione i co skąd widać ;)
to lubię :mrgreen:
Przy powyższych przydałby się opis, kto zacz ;)
Podobają się, z naciskiem na 2 pierwsze.
A właściwie to każde jest inne...
Cześć , to taka miejscowa artystka którą męczylismy z Robertem wczoraj przez dwie godziny, pierwszy projekt na stronę którą założyłem , pozdr
w 431 chyba jednak ciachnęłabym trochę dołu
428 i 431 najlepsze w mojej ocenie.
dzieki za odwiedziny , to byla moja pierwsza przymiarka do tego typu fot , niby fajnie ale jest pewien niedosyt , czeka mnie sporo nauki w tym temacie ,wizja i checi nie wystarcza , tymczasem przerywnik
432
pozdr
Cześć Broda,
Konsekwentnie realizujesz swoją wizję, bawiąc się cieniem w kreatywny sposób.
Graficzne wrysowanie postaci staje się ważniejsze, niż zwyczajowy wizerunek artysty, jego twarz - może właśnie w ten sposób tworzysz "nowy" obraz artysty?
Gryf gitary na drugim rzuca piękny cień, choć oczywiście kojarzy się z przerostem przyrodzenia, a wątpię, czy aby taki był zamiar...
Dzieki za odwiedziny i spostrzezenia , dzis dalsza czesc The Strands
436
437
438
439
pozdr
Fotki cieszą oko światłocieniem, zdecydowaniem, aranżacją, róznorodnością pomysłów, duchem muzycznym promieniują.
Pzdr, TJ
437 mi osobiście się bardzo podoba. Ma taką trójwymiarowość.
generalnie wolę klasyczne BW - dlatego 437 się podoba :)
niemniej 436 po konwersji byłoby drugie ;)
poprzednia seria gitarowa jakoś mnie do końca nie przekonała
dzieki za odwiedziny , dzis znow swiatlo i cien
440
domyślam się że celowe kadrowanie bez dołu
z czego wynikało ?
bo zamiast dołu - mamy trochę "odcinającej się " góry
i mocno się zastanawiam nad zamysłem - czy chodziło o jakiś nieład jaki panował na dole, brak buta modela, dziury w skarpetach
czy po prostu chęć zmuszenia widza do zastanowienia WHY :mrgreen:
niemniej podoba się bo skłania do zastanowienia dlaczego tak a nie inaczej :)
:mrgreen:
cześć,
Te z ramą -zainteresowały mnie.
Wolałbym mniejszą ziarnistość, ale i to przełknę.
pozdrawiam
Dzieki za odwiedziny , dzis dwa z pewnego projektu czyli jak to mowia cdn
441
442
pozdr
443
typowe moje
Cześć,
Ciekawy kadr to ostatnie (443), klasyczny w twoim wydaniu jak piszesz :) Złapany światłocień z extra lampą, zgrabny moment.
Dwa wcześniejsze - mi osobiście podchodzą, to cięte po krawędzi 442 daje mi odczuć takie 'wyczekiwanie', jakby stanie kotarą, w teatrze/klubie - i oczekiwanie na wywołanie wyjścia na scenę - nie przeszkadza mi odcięcie tego co mogłoby tam być, lecz właśnie daje to niedopowiedzenie i możliwość kreowania własnych historii.
441 w kolorze - jakże to u Ciebie niespotykane ;) Ciepłe zabarwienie, miłe światło - a tu w rękach piła motorowa.... No No - zaciekawia co też kryje się za tą fotografią?
pozdrawiam,
Dziekuje za odwiedziny niezawodny kolego , dzis kilka luznych z pewnego projektu
444
445446
pozdr
mowisz i masz
447
cdn jak to mowia pozdrawiam