Nie przejmuj sie. Nie czytali to co mają pisać?
Kto teraz czyta Poego?
Ale już wiem, czemu lubisz horrory ;)
Przecież widać że to sklejone z dwóch zdjęć to po co sie pytać?
Wersja do druku
Nie przejmuj sie. Nie czytali to co mają pisać?
Kto teraz czyta Poego?
Ale już wiem, czemu lubisz horrory ;)
Przecież widać że to sklejone z dwóch zdjęć to po co sie pytać?
krtek hmmmm, a jestes tego swojego sadu bardzo pewny?Cytat:
Zamieszczone przez krtek
Czy nie az tak bardzo, he?
Że mi sie podoba? Jestem pewny bo bym tak nie oceniał.
Podoba mi sie ze skojarzył dwa zdjęcia i nawet mnie to przypomina wahadło i studnie z opowiadania.
Nie wiem to chyba coś z kolorem zrobione bo ta wajcha wygląda jak zakrwawiona.
A jak sie patrzy w studnie to aż sie w głowie kręci ;)
Dzięki za "poparcie" :)
To, ze mnie tak się skojarzylo, wcale nie znaczy, ze będzie się podobać innym.
Eksperymenty z łączeniem zdjęc, wklejaniem itp. nie sa tu zbyt popularne a i bez znajomości książki, do której odnosi się praca, też nie ma za bardzo jak tego oceniać.
No nic, myślalem tylko, że więcej osób się wypowie :|
PS
Zmontowałem, przecież jest napisane, tylko dlaczego "znowu"?Cytat:
Zamieszczone przez zyziza
Ostatnia bocznica w kolorze jest bardziej miła w odbiorze z uwagi na ślady świetności na lokomotywce podkreślone przez białą i czerwoną farbę.
Studnia i wahadło nasuwa samo z siebie jakąś niepewność losu a nietypowość kadru skłoniła mnie do wnikliwego oglądu. Sumując jako przesłanie świetne jako fotografia bardziej w dziedzinie eksperymentu i poszukiwań. Pozdrawiam.
Dziękuję Ci bardzo :)Cytat:
Zamieszczone przez Wiejo
To właśnie jest eksperyment, to fotomontaż, skojarzenie...
Chciałem w tej "fotografii" przekazać klimat powieści EAP.
Gdy czytam, że "mdli" i "wykręca wzrok" i "wciąga" to chyba nawet trochę mi wyszło :)
Bez eksperymentów:
Żelazo w deszczu
http://forum.olympusclub.org/galeria...37/wagonik.jpg
Witam
"Ostatnia bocznica", "Ostatni postój" - stawiam na kolor :). Klimat zdjęcia jest może nie tyle ponury co raczej jesienny, a kolor jakby trochę ożywia całość i podkreśla "postać" lokomotywy zdjęcia. Zestawienie czerni, czerwieni i bieli jest dość widowiskowe i eleganckie zarazem.
"Wahadło i studnia" - tutaj mam mieszane uczucia. Faktycznie można mieć skojarzenia z Wahadłem E.A. Poe. Za horrorami nie przepadam ale akurat miałem okazję widzieć ekranizację tego opowiadania.
"Żelazo w deszczu" - to zdjęcie do mnie nie trafia. Przede wszystkim nie widzę... deszczu. Za to żelastwa z pewnością nie brakuje :).
Pozdrawiam
Dziękuje za komentarze :)
Faktycznie, to raczej był nie tyle desz, co mżawka ;)
Wilgoć jednak widać na chodniku, w połyskujących grzebietach szyn kolejowych i przede wszystkim, w kolorach, w ich nasyceniu.
Może rzeczywiście tytuł niezbyt pasuje?
Ciekawe miejce sobie wyszukałeś, a właściwie to gdzie to jest? Żnin? Co do fotek to mogę się podpisać pod wypowiedzią Grześka.