A czemu te Twoje jepy mają takie małe budki zamiast karoserii? I czemu one jeżdżą po piachu? Czy u Ciebie nie ma asfaltowych dróg? A może jazda tymi dziwnymi pojazdami to kara dla niezdyscyplinowanych pracowników korporacyjnej montowni JEEP : ;-)
Wersja do druku
A czemu te Twoje jepy mają takie małe budki zamiast karoserii? I czemu one jeżdżą po piachu? Czy u Ciebie nie ma asfaltowych dróg? A może jazda tymi dziwnymi pojazdami to kara dla niezdyscyplinowanych pracowników korporacyjnej montowni JEEP : ;-)
Tak, zdecydowanie kara. Nie ma nic gorszego niż jazda porozbieranym kawałkiem samochodu. Bez klimy i innych udogodnień ;-) :-)
Ja wiem, ze można paczać i paczać. Ostatnia fota z campu. tak wygląda wnętrze tego czegoś co zwie się autem :-)
GG131
Załącznik 151235
A moge poprosic ostatnie nieahtystyczne? W kolorach? Może wtedy będzie widać coś w tym czymś co zwie sie autem :roll:
Choć temat mi obcy(nie jeżdżę)emocje budzi i wciąga.
Faajne!
Specjalnie dla Ciebie odpaliłem kompa i proszę bardzo. Zrobiłem, byś dobrze widział po długim boku 1920 :-) Dodam tylko, że na potrzeby szkoleniowe samochód został wyczyszczony :-)
GG131'
Załącznik 151297
Nasz ulubiony mechanik, ekszpert od tych aut ma ksywę Dr. Jeep. :-)
---------- Post dodany o 20:09 ---------- Poprzedni post był o 20:07 ----------
Już pisałem, na zlot kiedy może przywlokę coś podobnego, w sensie bardziej cywilizowanego :-) To ci rundę w około bloku zrobię :-)
W sumie fajne..........to co napisałem wcześniej to z zawiści :-) Normalnie mi wstyd:-(