125 - ładnie
126 - ok, ale mało kontrastu, nie bój sie suwaków - B&W musi być wyraziste, teraz takie mleczne jest, czarnego praktycznie na nim nie ma :cool:
Ja tak to widzę:
Załącznik 15571
Wersja do druku
125 - ładnie
126 - ok, ale mało kontrastu, nie bój sie suwaków - B&W musi być wyraziste, teraz takie mleczne jest, czarnego praktycznie na nim nie ma :cool:
Ja tak to widzę:
Załącznik 15571
Ruiny mi się podobają. 125 pokazałbym trochę szerzej a 126 chyba w kolorze (i wyprostował bym ;))
Dzięki za odwiedziny i uwagi. Wiosna rozkwita w pełni i tak jest widziana przez obiektyw.
128 ciekaw jestem opinii innych, ale ja wolę bez trawy na dole, ostatecznie tylko zielony kolor źdźbeł bez brunatnej ziemi. Fajny kadr.
droplet, słusznie, za zielono ;) druga fotka ładne kolorki.
Pzdr
128 nie leci na lewo ?
imho w 128 przeszkadzają kosze na śmieci i w zasadzie alejki też :-), za to 122 i 123 baardzo na tak.
Zanim przeczytałam komentarze, to się mocno zastanawiałam, czy potrzebne są te trawy na dole w 128. I komentarze utwierdziły mnie, że jednak bez traw bym wolała.
W 129. bardzo ładne kolorki.
Promyki słońca przechodzące przez drzewa mają ogromny potencjał. Rzeczywiście poddałabym je obróbce aby walory tego zdjęcia podkreślić.:grin:
A mnie sie trawki podobają, zamykają kadr. Tak mi się wydaje, ale ja jestem od śrubek.