Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Uf... może być gorąco...! :D
Niee ale czasem lubię sam siebie postraszyć. :-D
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
... już nie mogę się doczekać kiedy sprawię sobie nowy komputer co pozwoli mi (mam taką nadzieję) pokazać co mi w głowie siedzi i jak widzę świat.
Nie obiecuj sobie za wiele :-P
Najlepszy komputer nie pomoże kiedy zdjęcie marne. :grin:
Wracając do kwadrygi, myślę, że dużo by dałby HDR. Jest tam (jak napisał Saboor) wiele ciekawych szczegółów, które trudno pokazać z jednego naświetlenia aparatem wycelowanym w niebo. Tu, przy mniej-więcej poprawnym naświetleniu, kompletnie niedoświetlone są końskie brzuchy. Jak wspomniał Saboor, konie to brąz a na starym brązie patyna, pod brzuchami zacieki na patynie. To wszystko, może dało by się pokazać dzięki HDR-owi.
no i Helmuth sprowadził mnie na ziemię :)
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Masz Beata, RAW tej foty?
Niestety ale nie... Mogę jednak przesłać zdjęcie bez ingerencji :) Jak coś to mogę wysłać na mail.
Cytat:
Zamieszczone przez
helmuth
....... konie to brąz a na starym brązie patyna, pod brzuchami zacieki na patynie. To wszystko, może dało by się pokazać dzięki HDR-owi.
Albo poczekac jak sie sciemni i zwyklego pstryka w kolorze czasnac z nienacka sobie na pamniatke:mrgreen:Załącznik 88957:mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
To, żebyś za szybko nie wpadła w samouwielbienie :-P
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Mogę jednak przesłać zdjęcie bez ingerencji :)
Może jest tam więcej szczegółów, niż na zdjęciu które nam pokazałaś. Można spróbować pokusić się o pseudoHDR-a.
Laura... do domowego albumu # 40
---------- Post dodany o 23:45 ---------- Poprzedni post był o 23:44 ----------
41 cudne :)
szkoda że ostrośc poszła głównie na prawą nogę misiaka
40 też urocza
ale jak taki brzdąc jest na fotach - to trudno żeby było inaczej :)
Gulasz zgadzam się z tobą, dzieci to bardzo wdzięczne obiekty do fotografowania... gdyby tylko się nie ruszały to było by genialnie!