Odp: Nowe ploty o nowym korpusie
Pozwolę sobie spytać znawców serii - czym ten Pen różni się od tańszych braci poza tym, że ma kółko sterujące, gripa i metalowy garniturek?
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Pozwolę sobie spytać znawców serii - czym ten Pen różni się od tańszych braci poza tym, że ma kółko sterujące, gripa i metalowy garniturek?
Stawiam, że niczym. Pewno ma jeszcze wifi albo nowy filtr rozmiękczająco-wyostrzający do zdjęć jasno-ciemnych.
Ale jest ładny i na to stawia.
To będzie wiadomo dopiero po premierze przecież.
Ploty mówią o Wi-Fi. Pewnie wbudowany flesz. Pewnie trochę większa obudowa. Nie wiadomo jaką stabilizację wpakują, może tę z OMD. Nie wiadomo jaki ekran, może lepszy... Na dobrą sprawę wiarygodne jest tylko to zdjęcie ;p
Cytat:
Zamieszczone przez
Janko Muzykant
Stawiam, że niczym. Pewno ma jeszcze wifi albo nowy filtr rozmiękczająco-wyostrzający do zdjęć jasno-ciemnych.
Ale jest ładny i na to stawia.
Tak myślałem. Ja to jednak przesiąknięty jestem mieszczańską mentalnością: uroda urodą, ale posag(czytaj wizjer) musi być... :wink:
Ja stawiam na hulanie ze szklarnią 4/3 bo już pora zrobić krok w tym kierunku
Cytat:
Zamieszczone przez
dzarro
Powinien też mieć "cyfrową poziomicę" czego nie uświadczysz w niższych modelach.
Wiem, że jestem podły..., jednak wiele z obstawianych ficzerów pewnikiem się znajdzie:-D Wybaczcie, że nie odpowiem na pytania "co i kiedy".
Za poziomicę bym się nie obraził. Przydatny wynalazek.
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
Wiem, że jestem podły..., jednak wiele z obstawianych ficzerów pewnikiem się znajdzie:-D Wybaczcie, że nie odpowiem na pytania "co i kiedy".
Doskonale to widać w dziale giełda ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Jack
jeśli tylko się znajdą -najlepiej szybko- to wybaczymy i Tobie i aktualnemu "San" w dalekiej Japonii.
Dla mnie już za późno w tym sezonie-G2 zostaje na kolejny rok :)