Wersja do druku
Świetne te lodowe fotografie. Pozazdrościć takich motywów:)
Cytat: Zamieszczone przez Ola_Olga To niemożliwe.:) .--- .- -.. .- -- .-. .- -.. ..-.. ... . .-. .. ---
Cytat: Zamieszczone przez Saboor .--- .- -.. .- -- .-. .- -.. ..-.. ... . .-. .. --- Baaardzo śmieszne - też się uczyłem :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez bodzip baaardzo śmieszne - też się uczyłem :mrgreen: - --- -. .. . -.. --- -.-. .. . -... .. . :-p
Cytat: Zamieszczone przez Saboor .--- .- -.. .- -- .-. .- -.. ..-.. ... . .-. .. --- -. --- -.. --- -... .-. .-
Cytat: Zamieszczone przez Ola_Olga -. --- -.. --- -... .-. .- .-- .-. --.. ..- -.-.. -. .- ... - ..-.. .--. -. . ..-. --- - -.-- .-.-.- ... .. ..-.. --- -.. . --.. .-- ..-..
Cytat: Zamieszczone przez Saboor .-- .-. --.. ..- -.-.. -. .- ... - ..-.. .--. -. . ..-. --- - -.-- .-.-.- ... .. ..-.. --- -.. . --.. .-- ..-.. Dzisiaj raczej nie, pogoda do kitu, nic mnie nie zwali z kanapy...
Cytat: Zamieszczone przez Ola_Olga Dzisiaj raczej nie, pogoda do kitu, nic mnie nie zwali z kanapy... .--- .- .--- . ... - . -- -.-. .. . .-. .--. .-.. .. .-- -.-- --..-- --.. .- -.-. --.. . -.- .- --
Cytat: Zamieszczone przez Saboor .--- .- .--- . ... - . -- -.-. .. . .-. .--. .-.. .. .-- -.-- --..-- --.. .- -.-. --.. . -.- .- -- Fajnie, chociaż do następnego weekendu daleko...
Cytat: Zamieszczone przez Ola_Olga Fajnie, chociaż do następnego weekendu daleko... -.. .- -- .-. .- -.. ..-.. .-.-.- .-- .. . -- --..-. . .-- .- .-. - --- -.-. --.. . -.- .- -.-.. .-.-.-