Odp: Panasonic Lumix DMC-GH3
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
A coś nie dla harcerzy? ;)
Jesli chcesz w niej trzymac wieksze rzeczy to albo torba bedzie musiala byc duza albo pozostaje koncepcja slinga. Ta torba na prawde dobrze sie sprawdza w dzialaniu i nie wyglada zle. Przy bezlusterkowcach faktycznie trzeba pokombinowac bo moze sie w niej zmiescic wiecej szkiel tylko trzeba dorobic dodatkowe schowki
Aparat drogi to wątek - w sumie z mojej winy - się zamienił w dysputę o torbach i ich płciach oraz modzie :wink:. Teraz zaczynam rozumieć dlaczego ludzie się czasem czepiają jak pstrykam śmietniki albo trzepaki - nie dość, że koleś się czai aparatem to - sądząc po torbie - jeszcze jakiś taki ... metroseksualny... :-P
Już zaraportowałem, żeby przenieść te posty o torbach do odpowiedniego wątku :)
Cytat:
Zamieszczone przez
anmael
Torba w sam raz, wszystko cacy, tylko ten wkład za duży. No i droga w cholerę. Pozostaje mi wziąć Crumplera Light Delight 6000 i ustawić sobie wkłady tak, żeby połowa stanowiła pustą przestrzeń, a reszta przegródki na sprzęt.
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Już zaraportowałem, żeby przenieść te posty o torbach do odpowiedniego wątku :)
Torba w sam raz, wszystko cacy, tylko ten wkład za duży. No i droga w cholerę. Pozostaje mi wziąć Crumplera Light Delight 6000 i ustawić sobie wkłady tak, żeby połowa stanowiła pustą przestrzeń, a reszta przegródki na sprzęt.
I ten Crumpler jest Twoim zdaniem "meski"? :)
Cytat:
Zamieszczone przez
anmael
Nie wiem, czy mam Ci podziękować za tego linka, czy Cię znienawidzić ;) Przez Ciebie musiałem kupić tę torbę :) Czekam właśnie na przesyłkę z USA. Jak mi dowalą podatek i cło, to chyba będę głodował do końca miesiąca ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Vindex
I ten Crumpler jest Twoim zdaniem "meski"? :)
Jest bezpłciowy :)
Cytat:
Zamieszczone przez
epicure
Nie wiem, czy mam Ci podziękować za tego linka, czy Cię znienawidzić ;) Przez Ciebie musiałem kupić tę torbę :) Czekam właśnie na przesyłkę z USA. Jak mi dowalą podatek i cło, to chyba będę głodował do końca miesiąca ;)
:)
Też bym sobie zamówił, tylko ta cena...
Ale mam prośbę jak już ją dostaniesz to napisz proszę kilka słów jak się sprawuje. Będę bardzo wdzięczny.
Cytat:
Zamieszczone przez
Vindex
Taka to nie ale biorac pod uwage fakt ze sam nikkor 24-70 wazy wiecej niz GH3 z 12-35 to wiele lepiej nie bedzie :)
gdy miałem d700 zapiete z nikkorem 24-70 z osłoną ludzie podchodzili i pytali nieśmiało jaki to zoom a ja opowiadałem do 70mm......................odchodzili bez zrozumienia...
odnośnie GH3 dlaczego panas wsadził matrycę jakości z nowych penów tylko do GH3?
Cytat:
Zamieszczone przez
geo
gdy miałem d700 zapiete z nikkorem 24-70 z osłoną ludzie podchodzili i pytali nieśmiało jaki to zoom a ja opowiadałem do 70mm......................odchodzili bez zrozumienia...
odnośnie GH3 dlaczego panas wsadził matrycę jakości z nowych penów tylko do GH3?
Pewnie dlatego ze G5 jest za dobry i duzo mniej ludzi kupowaloby GH3 :)
Takie pozycjonowanie produktów jest niekorzystne dla nas klientów.
U konkurencji niższe modele potrafią mieć wręcz lepsze matryce (albo lepiej oprogramowane).
W każdym razie i tak nie zamierzam mieć aparatu Panasonica.
Cytat:
Zamieszczone przez
anmael
Ale mam prośbę jak już ją dostaniesz to napisz proszę kilka słów jak się sprawuje. Będę bardzo wdzięczny.
Jasne, napiszę jakąś recenzję. Tym bardziej, że w Europie to bardzo rzadki produkt i trudno go znaleźć.