No nie jest to łatwe.
Towarzystwo wygląda na wyluzowane ale im więcej wypitego alkoholu, tym reakcje mogą być bardziej nieprzyjemne.
Wersja do druku
oj towarzystwo było bardzo wyluzowane... oj bardzo
Przy takiej okazji, to bym raczej nie ukrywał się, tylko fotografował otwarcie. Jeśli tyle osób się przebrało i wyszło na ulicę, to raczej nie zrobili tego, bo nie chcą, żeby ktoś im się przyglądał albo fotografował.
Mogę zrozumieć tych, którzy z puszkami piwka się afiszowali, że nie chcą "pamiątki".
Pozdr
Nie, nie ukrywałem się z tym że robię zdjęcia... ale street (o ile toco powyżej streetem można nazwać) to trudny temat. Trochę się denerwowałem, chciałem szybko... etc. no i sporo zdjęć jest poruszonych, nieostrych. Sądzisz że powinienem pytać bawiących się o zgodę na zrobienie fotki? prosić o pozowanie?
Cóż, trzeba ćwiczyć... samo nie przyjdzie...
Na zdjęciach robionych w górach się nie znam. Ba, nawet powątpiewam w sens zabierania aparatu w góry wszak w takich Tatrach wszelkie możliwe kadry już zostały chyba zrobione. Ale gwoli ćwiczenia i zarazem reanimacji wątku dwie próby:
Miejsca, Przedmioty, Kształty, Kolory...
21)
Załącznik 121130
22)
Załącznik 121131
Fajne foty ale w tym pierwszym chyba całkiem niepotrzebna ta biała obramówka albo może lepiej jakaś czarna by się nadała :)
Ta samotna chmurka rewelacyjna :)
ssonic - dziękuję za dobre słowo
tak będzie lepiej?
21a)
Załącznik 121132
No znacznie lepiej ale ja osobiście widziałbym to w ogóle na czarno jak poniżej :) wtedy jakoś tak wciąga w kadr :)
Załącznik 121134
dla mnie czarne ramki są takie jakieś ciężkie... wolę białe, choć nie zawsze pasują idealnie