Podoba sie...mowia, ze tylko nalogi wciagaja..:-) W sobote jade na rocznicowe spotkanie 20 lat FHG. Foty juz sa przygotowane z paru ladnych lat, bedzie co wspominac, dlatego jak przegladalem moje archiwa powstal sila rzeczy moj watek :-)
Wersja do druku
Podoba sie...mowia, ze tylko nalogi wciagaja..:-) W sobote jade na rocznicowe spotkanie 20 lat FHG. Foty juz sa przygotowane z paru ladnych lat, bedzie co wspominac, dlatego jak przegladalem moje archiwa powstal sila rzeczy moj watek :-)
...zazdroszczę Ci...masz co wspominać.....też mi pęknie pięciolatka w tym roku....ale pochwalić się nie mam czym....:-)
Dziękuję wszystkim za odwiedziny. Waruga - oj wciągają, wciągają. Wiesz Tropic - polecam chodzić na lokalne zloty, nawet samemu zorganizować i się nie zrażać, tak jak np. wyszło z WildLightem, że byliśmy sami, bo na drugi raz przychodzi więcej osób. Poza tym często okazuje się, że nasze wyobrażenie o danej osobie tylko poprzez forum jest mylne. :smile:
...że niby gorsze ;-) ?? Pewnie masz rację...coś trzeba zrobić samemu a nie narzekać...!!
Pierwszy płotek bardzo ładny, może trochę szerzej bym kadrował (o ile się dało).
Mnie do gustu przypadły betonowe słupki grodzące , może zrobiłbym krok do przodu przy ostatnim zdjęciu. Masywna konstrukcja drewnianego płotu przygniotła mnie, mimo światła na nim pobłyskującego.
Pozdrawiam AP.
Ten drut kolczasty. Nie próbowałaś Aniu zrobić coś podobnego ? http://bodzio.dug.net.pl/krajobrazy/...n/P5213778.jpg
a z tymi słupami betonowymi wyszło by jeszcze ciekawiej
89- bardzo ładny kadr i światło, 91 również ładne. Pozostałe średnio mi się podobają.
Zapachniało wiosną :roll: Najbardziej spodobały mi się 91 i 89, w tej kolejności właśnie.