Witaj Marylka! Przemieszałaś! Też to sobie oglądałem a Weź czerwienie w brązy a liście w turkus.
Fajnie.
Wersja do druku
Jeszcze z tej serii:
MSZ pierwsze wersje są zdecydowanie lepsze w odbiorze, wersje Marylki i Twoje ostatnie mają zbyt intensywne kolorki...
No ale to tylko moje subiektywne zdanie...:wink:
Rozumiem K_Puchatek. Fajnie że Zaglądasz, tak po prawdzie to każde zdanie jest subiektywne, a wątek po to żeby sobie popatrzeć i pogadać. Te w podciągniętych kolorach, męczą oczy ale mają swój urok. Ale jak mawiał Tevie Mleczarz: jak napisano w Mądrej Księdze, z drugiej strony: IR to zima w lecie, czyli białe liście itd.
A ja mam pytanie.. Jak te foty oryginalnie prosto z puszki wygladaja?
Bo rozumiem, ze to siakas IR fotografia. Wiec... A pozniej widze rozne wariacje kolorystyczne. Toz to mozna z normalnej foty w PSie zrobic. Wiec czemu ma ta cala IR fotografia sluzyjc? Li sztuka to jakas dla sztuki samej? ;-)
T.
Cześć Tomek!
To jest fota z puchy:
Załącznik 48212
Robiona przy pełnym słońcu, jak Widzisz płomień jest jasny i pełny, w "pełnym widmie" tego nie Zobaczysz.
Mój olek ma zdjęty filtr blokujący IR czyli filtr AA i założony odcinający część widma filtr 650 nm. Dzięki temu widać to co "w standardzie" odcina AA. No i kolorystyka jest zupełnie inna.
Szalejesz:-P