Mnie podoba się 179, 182 :) a dobre były :?: jajeczniczka z grzybami :) palce lizać :D
Wersja do druku
Mnie podoba się 179, 182 :) a dobre były :?: jajeczniczka z grzybami :) palce lizać :D
Piękne grzybki, świetne fotki :)
Najbardziej podobają mi się 179 (kolory) i 182 bo sie fajnie schował ;)
troche bliżej przejrzałem wątek w serii łąka najbardziej wpadły mi w oko 164, 165, 166 pod kątem kompozycji i kadru. W serii las 169, 170, 173 wydaje mi się że najbardziej oodają leśny klimat. W serii grzyby łykam wszystko jak ciepłe bułeczki. Pozdrawiam.
Cześć
Wybrałem się na te grzyby. a tam ich jak na lekarstwo :| dobrze, że nie zaufałem Tobie do końca i nie poszedłem z dwoma koszami - żart :)
https://forum.olympusclub.pl/topics1...-vt6858,72.htm
Pzdr
Dziś spędziłem trochę czasu jak lubię - na rowerze... Pstryknąłem kilka fot. Zapraszam więc w moje strony - przynajmniej tak wirtualnie... Mam nadzieję, że foty będą miłe dla Waszych oczu. Komentarze jak zawsze - mile widziane.
185.
186.
187.
188.
189.
190.
Sielskie te kadry, aż chciałoby się tam być :)
Najbardziej podoba mi się nr 185.
Ta droga zdaje się zapraszać i obiecywać...
Ja bym zostawil tylko 185, bo to naprawde dopracowany kadr. Bardzo przyjemne zdjecie, milo sie oglada. Reszcie czegos brakuje, brakuje jej statycznosci, spokoju w kadrach. Na 185 to jest.
Pzdr
Dzięki za opinie, być może faktycznie nie jestem do końca krytyczny do tych kadrów bo to "moje" miejsca, które bardzo lubię od lat, spędziłem tam wile godzin, m.in. na rowerze...
ktotek - są miłe dla oczu, nawet bardzo. Mi do doskonałości brakuje małego "bajorka" ;) Ale to takie moje pragnienia, lubię jakieś dzikie jeziorka, rzeczki - ogólnie wodę, oczywiście takimi miejscami także nie pogardzę, na prawdę ładne.
Pzdr
185 rzeczywiście przyjemne. Gdyby 190 było z minimalnie innej płaszczyzny (nieco wyżej) cyknięte, spróbował bym wykadrować do 16:9 samą trawę i nieostre chmury w tle :)