numer 211 świetne na 102
Wersja do druku
numer 211 świetne na 102
Niezłe fotki Rafale. Szczególnie podoba mi się 209 - świetnie kontrastem i jasnością wyciełeś tą postać z otoczenia - bardzo dobry efekt. 211 też jest niczego sobie - fajnie uchwycona chwila i ładne kontrasty - takie w sam raz. 210 jakoś mi nie podeszło ... takie troszkę nijakie .. kadr mógłby być troszkę lepszy jak dla mnie - bardzie skupiony na twarzy, może trochę więcej detali w tle ... sam nie wiem .. ;)
Z ostatniej serii 211 najlepsza.
Też robiona z zaklejonym wizjerem???
Nie. Ostatnie trzy zrobione przez celownik :D .Cytat:
Zamieszczone przez johan
Excel, b. wiele moich ulicznych fotek powstało bez celowanie przez wizjer. Technika jest prosta - podchodzę do ludzia jak najbliżej z szerokim kątem i walę tak, żeby nie zauważył.
Po jakimś czasie człek nabiera wprawy w kadrowaniu na oko.
211 - banki, chcialbym zobaczyc kolorowe :roll:
jak patrze na to zdjecie wyobrazam sobie jak moze wygladac niebo na tym zdjeciu.. pokaz, pliz, pokaz..
Pokaże, ale później. Walczę właśnie z bałaganem w moim foto archiwum. Robię swoją własną stronkę ze zdjęciami i bajzel mi się przy tym zrobił straszliwy.Cytat:
Zamieszczone przez dka
Obejrzalem kilka ostatnich stron Twojego watku i musze powiedziec, ze czuje sie zmasakrowany tymi zdjeciami. Az chce sie wyjsc z aparatem w miasto czy do parku. Tylko kiedy? :/
Fajne momenty wypatrujesz, a gdy moment zwyczajny - Ty pokazujesz go w ciekawy sposob. Ze tak powiem, rozlozyles mnie.
Wielkie dzięki. To bardzo miłe co napisałeś. :DCytat:
Zamieszczone przez Eddie
To fajnie, ze przynajmniej Tobie jest wesolo, bo ja lapie dola ;)Cytat:
Zamieszczone przez Rafał Czarny
Sesja z żoną i nastrój Ci się poprawi.Cytat:
Zamieszczone przez Eddie