Cb rozwiązuje, tylko trzeba niezłego Rawa i mieć to wyczucie, co i jak poprawić, a nie skopać. Samo się nie robi niestety!
Pozdrawiam obu Panów AP.
Wersja do druku
Cb rozwiązuje, tylko trzeba niezłego Rawa i mieć to wyczucie, co i jak poprawić, a nie skopać. Samo się nie robi niestety!
Pozdrawiam obu Panów AP.
200.
Zrobiłem je ok rok temu, do tej pory mam je na tapecie w lapku jako potężny wykrzyknik po zdaniu "MYŚL JAK ROBISZ ZDJĘCIA". 1-1,5cm pomyłki w rozkładzie głębi ostrości położyła tę fotę.
201.
Drugi z portretów, ten z 40-150. Też w kolorze, soli z pieprzem jeszcze nie umiem.
Bardzo pogodnie i wiosennie.
masz piękne zdjęcia typ na desce rewelacja jak dla mnie :wink:
Dziękuję za komentarze.
Typ na desce to przesympatyczny Fin, bardzo fajnie się ich foci jak tak śmigają po wodzie. Próbuję ich za to naciągnąć na darmowe lekcje kite-surfingu. Jeszcze 1-2 paczki ze zdjęciami i może się udać :P
Dziś dalej z deskami i latawcami. Tyle że dzisiejsza wrzuta trącać będzie wiochą. Pooglądałem sobie zdjęcia PRO gości biegających po plaży z L'kami. Mają sporo dobrych ujęć, każdy jakieś swoje pomysły czy sposoby na te foty. Łączy ich jednak jedno - odpustowa, beznadziejna i tania obróbka. Byłem w szoku że coś takiego można publikować. Ale gorzej że takie zdjęcia się podobają... Nie mogłem uwierzyć jak kolega zapytał się mnie czy i ja nie mógł bym mu kilku takich zdjęć "zrobić"...
202.
203.
204.
205.
206.
Jedne mniej inne bardziej. Po odpuszczeniu hamulców i zdjęciu ograniczeń mimo wszystko odkryłem nowe możliwości. Nabrałem nieco innego podejścia bo jak się oczywiście okazało dobre zdjęcia leżą po środku tych suwakowych skrajności.
Dzisiejsze. Wróciłem do kraju a tutaj całkiem ciepły listopad. To i grzyby fociłem.
207.
grzybek fajny ale chyba troszkę nie ostry, ja się nie znam ale tak mi się wydaje pzdro
Na czym tu się znać, albo jest ostry albo nie. Ten ostry ma tylko brzeg, resztę musisz sobie sam wyobrazić ;)
202 i ew. 203 z deskowej serii są dla mnie OK.
Pozdrawiam AP.