Dzięki za rady i udzielanie się wszystkim :)
Za radą dr_feelgood-a teksturka na małym kryciu :)
Wersja do druku
Dzięki za rady i udzielanie się wszystkim :)
Za radą dr_feelgood-a teksturka na małym kryciu :)
Siema
No dobra, moim zdaniem lepiej niż totalna biel.Ale nie będę sobą jak nie zapodam kilku uwag ;)
1. nie jestem przekonany czy taki tynk to dobry wybór... nie wiem naprawdę, trzeba by poszukać i porównać kilka wersji. Proponuję maskę i rozmycie soczewkowe wartość cirka 7.
2. Panie Kochany, niedoróbki widać:arrow: na włosach, gumeczka na 3-7 px, powiększenie 500% i gumkujemy :) na włosach i kancie buzi ;)
Zgrabnie Ci to wyszło
Także moim skromnym zdaniem zdecydowanie lepiej. Bardziej przyswajalne w odbiorze. Tekstura sporo dobrego wniosła. Fachowe oko dr_feelgooda wyłapało istotne niuanse. Prawda jest taka, na twarzy zauważyłem sam, ze tak lekka korekta by sie przydała, na włosach nie dopiero po wskazówce.
Ja też włosów nie przyuważyłam :oops:, jednak co oko- to oko :grin:
Pogoda lich na portretowanie to wygrzebałem coś z szuflady:) Pierwsza próba HDR-u :) co wy na to ?
Czemu tak niebiesko?
Lepiej?
Strasznie niewyraźne.
To jest "prawdziwy" hdr czy pseudo-hdr z jednego raw-a? Wydaje mi się , że w cieniach wyszła kasza :roll:
Helmuth, podziwiam Cię, że widzisz takie rzeczy. Bez ironii. Serio to ostatnia sprawa, o której bym pomyślała. Za to zastanawiają mnie te dziwnie pomazane chmury. :wink: