Jakby nowe cacko miało w pełni funkcjonalną kamerę HD to byłoby to kapitalnie. Od kilku lat kupuję kamerę, jakoś nie mogę się zdecydować - moje dylematy by się rozwiązały same. Poza tym księgowi na ów produkt mogliby zaśpiewać całkiem wysoką cenę.
Wersja do druku
Jakby nowe cacko miało w pełni funkcjonalną kamerę HD to byłoby to kapitalnie. Od kilku lat kupuję kamerę, jakoś nie mogę się zdecydować - moje dylematy by się rozwiązały same. Poza tym księgowi na ów produkt mogliby zaśpiewać całkiem wysoką cenę.
Kamera w aparacie to jak aparat w telefonie.
Niby jest i działa ale w powazniejszych zastosowaniach co z tego za pożytek?
Ja też poproszę bez kamery.
Wydaje mi się, że Olasonics będzie chciał urwać kilku użytkowników lustrzanek, także innych systemów (dla nich będzie wymienna optyka), i kilku kompakciarzy (kamera). Mnie uspokoi nowy roadmap szkieł na Photokinie, z jasnymi stałkami.
Wszystko zależy od tego jaka kamera ma być w takim mikrusie.
Ludzie kupę kasy wydają na wtyczki zmiękczające tło w filmach, by wyglądało plastycznie. Wielkość sensora 4/3 powala 99% kamer cyfrowych na rynku. Nie postuluję "byle jakiej kamery" w korpusie aparatu, tylko najbardziej wypasionej kamery, jaką da się kupić za ludzkie pieniądze. I w takiej hybrydzie da się te dwie funkcje (foto/video) na przyzwoitym poziomie połączyć.
Pozdrawiam
Telefon służy do gadania, aparat do focenia, kamera do filmowania.
Wolałbym, aby to był solidny metalowy aparat z wymienną optyką.
Jak wiecie, jeżeli coś jest do wszystkiego, to jest do niczego.
Co ma niby być na tym zdjeciu? Jakie ogniskowe/jasnośc?
Brawo C+. Jak widać szkiełka do mikro nie będą mikro. Jeżeli to ma być matryca taka jak w dorosłym Olku to jasnym jest, że przy danej ogniskowej i jasności swoje gabaryty mieć muszą.
Liczę na to, że pojawią sie dla niego szerkie. Tu może być zysk.
Mogę się mylić, ale tak mnie się zdaje.