jakim przypadkiem ? - widać, że był głodny :)
Wersja do druku
no może i był, był ale jak go w kadrze nie uwzględniałam, na kompie patrze a tu owad jakiś:grin:
Teraz wrzucam zdjęcia z turnieju siatkarskiego. W przerwie mogłam zrobić kilka fotek. Niestety nie mogłam chodzić i robić z różnych miejsc :( zeby nie przeszkadzać no i wyszło takie coś... ;)
Jak zwykle prosze o jakies rady i opinie n temat zdjęć ;)
Fane dynamiszne zdjęcia ale chyba Ci balans bieli uciekł :roll:
No własnie nie wiem czy mi sie wydaje czy kolorki dziwne. ale mi sie chyba nie wydawało. Nie wiem czym to spowodowane :roll:
Czy w hali było cały czas to samo oświetlenie, czy było tylko światło z zewnątrz? Może z zewnątrz nagle zaświeciło słońce (ostatnie zdjęcie)?
Światło dawały wielkie okna, które były za mną w czasie robienia zdjęcia. Mogło być rzeczywiście tak, że na ostatnim troche przyświeciło słonce ;) dzięki helmuth ;)
zgodze sie z helmuthem, jest dynamika ale nic poza tym
balans bieli z kosmosu,
nie bardzo wiem na jakim punkcie zdjęcia mam się koncentrować, niby wypada tam gdzie jest piłka, ale moze lepiej żeby wskazywała na to kompozycja
wszystko jakieś takie nieostre
przepalenia
fotki zrobione z jednego miejsca, można było spróbować się przemieścić [oczywiście jeśli było to możliwe] i zrobić zdjęcia być może z ciekawszego miejsca może wtedy to okno by tak bardzo nie przeszkadzało
szczerze po zdjęciach nr 70 i 68 raczej tendencja spadkowa
Dzięki nut3r za krytyke ;) naprawdę nie wiem co sie stalo z tym balansem :roll:
Ostatecznie wyrzuć kolor :wink: Może czarno-białe przemówią lepiej.
PS - ile razy patrzę na Twój avatar to się uśmiecham, jakoś tak wakacyjnie się robi. :)