2 załącznik(ów)
Odp: Rowerowo- fotograficzna kariera BIKERA.
Zanim ponownie dojadę do ogrodów pałacu Poznańskiego, chcę Wam pokazać dwie fotki, które zrobiłem podczas ostatnich wypadów na miasto. Na ul. Piotrkowskiej, tuż przy skrzyżowaniu z Zieloną/Narutowicza są trzy stare kamienice. Brama wejściowa do jednej z nich została "udekorowana" zajefajnymi posągami. Wykorzystałem nieco opustoszałą Piotrkowską, by wreszcie trafić to co bardzo mnie kusiło.
1.Załącznik 127648
Zrobiłem wycinek w moim zdaniem najciekawszej formie.
A wczoraj poniosło mnie przy okazji na plac Wolności. Ale takiej fotki bym nie zrobił, gdybym nie wlazł do Muzeum archeologicznego, nie załatwił zgody i nie dotarł do "prawie" tego okna do którego dotrzeć chciałem. Ale i tak mam bezcenne ujęcie.
2.Załącznik 127649
jak to dobrze, że ja mam tą Łódż dla siebie:grin:
CDN:grin:
Całkiem, całkiem te fotki :)
1 załącznik(ów)
No wreszcie mi się udało te posągi trafić, bo byłem tam wiele razy, ale zawsze coś przeszkadzało. Na placu tez się udało. Jakby tego mi było mało, poćwiczyłem sobie na bramowych rozetach w Manufakturze, wlazłem na dziedziniec Poznańskiego bo jakimś cudem brama była otwarta. A po powrocie do domu, poniosło mnie na..............kwiaty
3.Załącznik 127653
a zakończyłem Olkowanie z.........Brunem na boisku. Ale na fotki musicie poczekać.:grin:
Janusz cos swiatlo nie siadlo...fota taka bez wyrazu :-(
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Po co Ci rawy?
By były.... Z rawa trzeba wywołać...
Podkolorowałem tą fotkę i przyciemniłem, wyglądało że będzie dobrze. :grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
BIKER
Podkolorowałem tą fotkę i przyciemniłem, wyglądało że będzie dobrze. :grin:
Którą? :roll:
kwiaty Heniu, reszta obrabiana delikatnie.
Macie uwagi to czekam:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
By były.... Z rawa trzeba wywołać...
No właśnie, RAW to taki pozytyw do wywołania czyli całej zabawy w ciemni, żeby był śliczny. :-)
Jak nie wykorzystujesz możliwości "wywoływania we własnej ciemni" to oddaj "do labu" czyli rób JPG.
Janusz, balans bieli, krzywe, nasycenie i temperatura barw... zacznij nad tym panować.