Odp: Eddie - moje zdjecia
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Ups... zdaje się, że przez nieuwagę namieszałem trochę w wątku, znaczy - wykosiło wszystkie zdjęcia. Na dniach postaram się naprawić ten błąd i wszystko przywrócić na miejsce.
A kilku zawsze prosi.Wstawiac jako zalaczniki.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
A kilku zawsze prosi.Wstawiac jako zalaczniki.
Przekonałeś mnie.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
... Część na pewno uda mi się odtworzyć, ale na pewno nie z całych kilku lat. Raczej do kilku miesięcy...
To też nie będzie takie hop siup. Sam już tych postów edytować nie możesz o czym zresztą pewnie wiesz.
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
To też nie będzie takie hop siup. Sam już tych postów edytować nie możesz o czym zresztą pewnie wiesz.
Nie będzie hop-siup, bo to żmudna robota, ale mogę podpatrzeć linki do zdjęć, które są w wątku, założyć na serwerze identyczny katalog i foty tam ponownie powrzucać. Z trzema ostatnimi już się udało ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Ech...
Wczoraj wysadziłem w kosmos swoją stronę i teraz, przed czasem stawiam nową, przy której sobie dłubałem.
Dzisiaj jeden nerwoklik za daleko i poszedł w niebyt cały folder ze zdjęciami właśnie z tego wątku. Część na pewno uda mi się odtworzyć, ale na pewno nie z całych kilku lat. Raczej do kilku miesięcy.
Cóż, zarówno przedwczesną premierę nowej strony jak i wysadzenie tych zdjęć potraktuję jako początek nowego.
Acha, większość tych zdjęć będzie na mojej stronie.
Luuzik
Prawdziwi twardzele nie robią backupów.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Luuzik
Prawdziwi twardzele nie robią backupów.
Pewnie, że nie.
Znaczy co, nie jestem prawdziwym twardzielem, bo od teraz do 250 strony zdjęcia są ;) No, poza jednym, którego nie mogę namierzyć.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Pewnie, że nie.
Znaczy co, nie jestem prawdziwym twardzielem, bo od teraz do 250 strony zdjęcia są ;) No, poza jednym, którego nie mogę namierzyć.
Niestety, wymiękłeś :roll:
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Pewnie, że nie.
Z mojej strony, szacun, że tyle w tak krótkim czasie odtworzyłeś:)
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Niestety, wymiękłeś :roll:
No wiem, że nie usuwanie swoich zdjęć i przetrzymywanie ich na dyskach zewnętrznych twardzielowi nie przystoi. Tu jednak poprawy obiecać nie mogę, raczej będzie tylko gorzej ;)
---------- Post dodany o 12:40 ---------- Poprzedni post był o 12:39 ----------
Cytat:
Zamieszczone przez
andtor2
Z mojej strony, szacun, że tyle w tak krótkim czasie odtworzyłeś:)
Im bardziej wstecz, tym trudniej będzie, ale dzięki :)
I tak trzymaj, nie wszystko musi iść na lepsze ?