W moim wątku na liczniku mam ponad 700 fot. Naprawdę muszę zdrowo kombinować, żeby nie zjadać własnego ogona. A na robale się nie przerzucę, już wolałbym zmienić hobby na filumenistykę :roll:(czyli zbieranie etykiet zapałczanych).
Wersja do druku
W moim wątku na liczniku mam ponad 700 fot. Naprawdę muszę zdrowo kombinować, żeby nie zjadać własnego ogona. A na robale się nie przerzucę, już wolałbym zmienić hobby na filumenistykę :roll:(czyli zbieranie etykiet zapałczanych).
Każdy fotografuje to, co lubi. Ja w ogóle nie focę ludzi, chociaż trochę mnie korci czasem, aby spróbować... ale to jest inna zupełnie bajka :grin:
Podobno Wacek Wantuch zmienił orientację - pasjami zaczął focić nagie robale (taką plotę usłyszałem ostatnio od Willowa). Koniec świata...:roll:
Rafał, mi się podoba 723. Dobrze wypatrzone ;)
W Łodzi słyszałem jak Jacek mówił, że będą gdzieś jakieś warsztaty makro z W.W., więc to chyba prawda. Z drugiej strony właśnie będzie seria jego wystaw pod patronatem Olympusa.
Następna fota nosi tytuł: "Oczy szeroko zamknięte". Mam oczywiście na myśli te duże, niebieskie... Z dedykejszyn dla Willowa (On wie łozochozi :wink:).
724
:grin: :grin: :grin:
wiadomość za krótka, wiadomość za krótka - ale treściwa przecież !!! :)
722 bardzo mi się podoba :), tylko strasznie szkoda tego nieba :/
723 niezłe, ale do szczęścia brakuje mi przycięcia ściany po lewej stronie okna...
Piękne oczy to jest to w kobiecie, na co zawsze najpierw zwracam uwagę :cool:
Jak dla mnie w 724 w mocnym punkcie są te duże niebieskie pani stylistki i to one magnetycznie przyciągają wzrok :).
Ciekawe jak Pani Stylistka myje gary z takimi pazurami. :roll: