Bardzo ładny bażanci samiec :) fajnie ubarwiony okaz jak i kolorystyka zdjęć :)
Wersja do druku
Bardzo ładny bażanci samiec :) fajnie ubarwiony okaz jak i kolorystyka zdjęć :)
Nareszcie beznadziejne zdjęcie. Bażantom bez ogona mówimy stanowcze NIE :)
dobrze, już dobrze.... zrozumiałem. Zasłużoną krytykę przyjmuję oczywiście z honorem:)
To zło okrutne, gdyby ktoś z maluczkich opublikował tak obcięte kadry spotkałby się z krytyką o sile większej niż bomba atomowa. Abir pokazał że nie potrafi robić zdjęć - i wszystkie zastępy potępionych, zakompleksionych, nieudolnych , mają dziś swój dzień chwały :) Po kilku fotografiach Abira, jak zapewne pamiętasz, załamałem się nerwowo i sprzedałem wszystko co miałem. Teraz nastało światełko w tunelu i oby to nie był pendolino :)
Pięknie ustrzelone kuraki :), 604. i 605. najbardziej mi podchodzą.
Pozdrawiam
bardzo dziękuję za wasze opinie
rozsądna tolerancyjność, dzięki
aż taki wielki to ja nie jestem:grin:. myślę, że tak wielkiej krytyki by nie było, tu forumowicze wg mnie należą do kulturalnych i chętnych do pomocy.
Co do moich umiejętności - to mam ogromny dystans. Umiem śmiać się sam z siebie, a krytykę i celne uwagi traktuję pozytywnie. moje ego jest na właściwym poziomie:-P. więc można dużo w moim wątku - niekoniecznie pozytywnie
Na marginesie, wydaje mi się, że zdjęcia nie zawsze muszą być idealnie książkowe. Chcąc pokazać jakiś szczegół u duuuużego ptaka, atak w bójce, zderzenie pazurów, dziobów - część skrzydeł musi wypaść z kadru. Ale za to mamy energię i widoczne emocje na "twarzach" zawodników.
Abir nic nie wstawia pewnikiem eksponaty do zdjęć szykuje ( znaczy się wypycha :wink: )