Prawda, sama prawda i g... prawda odnośnie jajecznicy ;) pozdr... (u nas też się smaży - mea culpa, mea maxima culpa)
Wersja do druku
Prawda, sama prawda i g... prawda odnośnie jajecznicy ;) pozdr... (u nas też się smaży - mea culpa, mea maxima culpa)
O tym,że błędy literowe zdarzają się dość często świadczy wpis jarod69 zamieszczony niedawno "a teraz popsoiczmy na aparacik"i osoby mające autentyczne poczucie humoru nie robią z tego problemu.
Mam nadzieję,że nowy model Olympusa XZ3 /jeśli się taki ukaże/będzie wyposażony w elektroniczny wizjer, chociażby taki,jaki posiada Panasonic LF1,który praktycznie prawie nie zwiększa wymiarów aparatu.
Jest jedna rzecz którą ja mam,a moja żona nie ma,ale jeśli ta rzecz kojarzy się alnico z klawiszem OFF,to jego sprawa.Chyba że chodzi tu o coś zupełnie innego.
---------- Post dodany o 12:03 ---------- Poprzedni post był o 11:55 ----------
Bardziej praktyczny byłby ekranik odchylany,którego używam w Nikonie P600,ponieważ po złożeniu skutecznie chroni monitor.Nie ma problemu z przełączaniem obrazu monitor/wizjer,ponieważ po zamknięciu ekranu włącza się wizjer.Zbędny jest też specjalny czujnik monitor/wizjer.
Za długi weekend i to są skutki - do roboty się trzeba wziąć...
spe2 nie wiem o jakiej rzeczy piszesz, ale jest takie stare góralskie powiedzenie: "jakby babcia miała gwizdek, to by była dziadkiem".