Odp: Eddie - moje zdjecia
ano tak - tu byłam ale nic nie napisałam
192 jak najbardziej
piękna kobieta - super oczy - przyciąga mocno wzrok
wcześniej miałam pisać że tonacja bardziej mi podchodzi ta z 193 - ale teraz to juz sama nie wiem :)
Zdjęcia przednie, czy dobrze rozumiem, że co piątek będzie wrzuta?
Jeszcze raz, bardzo dziękuję za miłe słowa.
Kolba, fajnie by było, jednak - niestety - zagwarantować nie mogę. Różnie to z czasem bywa. Ale zobaczymy.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
/.../Saboor, podziel się swoją opinią :)
św.Bernardzie z Olympu, coś mi przeszkadza w pięknych portretach, długo zastanawiałem się co,
powiedz mi jak eksponujesz oczy niewiast? Bo białka wyglądają trochę dziwnie a kadry są śliczne.
Najbardziej podchodzi mi 193. Jakbym miał wybrać jedno zdjęcie z tej wrzuty w właśnie to. Potem 195 i 192.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
św.Bernardzie z Olympu, coś mi przeszkadza w pięknych portretach, długo zastanawiałem się co,
powiedz mi jak eksponujesz oczy niewiast? Bo białka wyglądają trochę dziwnie a kadry są śliczne.
Co masz na myśli pisząc "dziwnie"? Tutaj wielkiego eksponowania nie było, bo białka ładnie się doświetliły. Trochę krzywymi chyba, nawet dobrze nie pamiętam. To jest zresztą rzecz, którą zawsze robię na końcu, gdy mam już zrobiony kontrast całości taki jaki chcę mieć.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
Co masz na myśli pisząc "dziwnie"? Tutaj wielkiego eksponowania nie było, bo białka ładnie się doświetliły. Trochę krzywymi chyba, nawet dobrze nie pamiętam. To jest zresztą rzecz, którą zawsze robię na końcu, gdy mam już zrobiony kontrast całości taki jaki chcę mieć.
No właśnie nie bardzo wiem na czym rzecz polega. Foteczki malutkie i oczęta wyglądają jakby białka były "jednolite"... kurczę no takie beż żyłek.
wrzuciłbyś większą fotę.
---
edit:
może przeciągnąłeś światła na krzywych?
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
No właśnie nie bardzo wiem na czym rzecz polega. Foteczki malutkie i oczęta wyglądają jakby białka były "jednolite"... kurczę no takie beż żyłek.
wrzuciłbyś większą fotę.
---
edit:
może przeciągnąłeś światła na krzywych?
No na małym zdjęciu żyłek nie zobaczysz, fakt. Inna rzecz, żyłki zawsze czyszczę. No dobra, może od następnych wrzut będę zapodawał większe zdjęcia.
Cytat:
Zamieszczone przez
Eddie
No na małym zdjęciu żyłek nie zobaczysz, fakt. Inna rzecz, żyłki zawsze czyszczę. No dobra, może od następnych wrzut będę zapodawał większe zdjęcia.
Super! Wiesz co? Spróbuj może nie czyścić, to nie wada czy niedoskonałość, to jak meszek na skórze: element naturalny, czasem wręcz nie zbędny.
---
edit:
sam chciałeś...:grin:
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Super! Wiesz co? Spróbuj może nie czyścić, to nie wada czy niedoskonałość, to jak meszek na skórze: element naturalny, czasem wręcz nie zbędny.
---
edit:
sam chciałeś...:grin:
Kwestia postrzegania. W moim odczuciu widoczne żyłki w oku nie wyglądają zbyt estetycznie. No, ale, ale...
Co sam chciałem, co sam chciałem. Mówię przecież zawsze jasno, że należy pisać co i kto ma do powiedzenia. No, więc nie chciałem tylko tak ma być, i już. :)