Ale kolorowo. Jak nie u Rafała w wątku :)
Wersja do druku
Ale kolorowo. Jak nie u Rafała w wątku :)
o! na 712 moj ziomek z radomska - w szarej bluzie, z d300, ktory planowal, ze zajedzie na minifestacje. pokaze mu, ucieszy sie:-)
Super zdjęcia i reportaż, teraz wiem czemu nie przyjechałeś. Naprawdę fajne zdjęcia i kolorowe :)
A mnie zainteresowało 714 - fajnie uchwyciłeś gościa w jasnej kurtce z plakatem (transparentem) zamiast głowy! Właściwie wystarczy tylko to jedno ujęcie i wszystko wiadomo .....
Ciekawe fotki z imprezy (szczeg. 708, 710, 715...). Fotka 702. też super. Zebrzący to imają się różnych sposobów na rozmiękczenie ludzisek, np. poprzez dodanie "maskotki", tutaj małe dziecko, wcześniej też a w przedostatniej z tego cyklu małego psiaka.
Dzięki za komentarze. Kolejna fota:
716
Jedno słowo mam na jej określenie: przejmująca.
Zdecydowanie to zdjęcie zatrzymuje oglądającego. Zbudowane na pewnym kontraście min Pani i JP II, a jednocześnie na silnym kontakcie wzrokowym między bohaterką zdjęcia, a fotografią Jana Pawła II nie pozwala widzowi przejść obojętnie. Bardzo mi się to w nim podoba. To właśnie, że nie jestem w stanie mu się nie przyjrzeć i nie próbować dojść, co konkretnie zatrzymało tę Panią.
A krótko: fajne 8-)
Rewelacja
- Spójrz Ojcze Święty, i na co nam przyszło...
fotoreportaż z manify świetny pod wieloma względami najbardziej podobały sie kadry 705, 707, 709, 711, 715.
716- spojrzenie kobiety zdaje się mówić jakby z wyrzutem dlaczego Ty tak radosny odszedłeś.