Odp: Zabawa z μ 4/3 - ZDJĘCIA
Cytat:
Zamieszczone przez
mpodroznik
Stara elektrownia na wyspie uznam, obecnie mieści się tam muzeum. Elektrownia wchodziła w skład kompleksu konstruującego i produkującego rakiety V1 i V2.
Bardzo ciekawie to zdjęcie wyszło :)
Dawno nie byłem na forum, nie było czasu itp. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów i zamieszczam na początek 4 fotki;), niedługo mam nadzieje wrzucę o wiele więcej. Mam nadzieje że koledzy będą je oceniać i dzięki temu będę poprawiał swoją sztukę fotograficzną
Cytat:
Zamieszczone przez
dannel_pl
Dawno nie byłem na forum, nie było czasu itp. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów i zamieszczam na początek 4 fotki;), niedługo mam nadzieje wrzucę o wiele więcej. Mam nadzieje że koledzy będą je oceniać i dzięki temu będę poprawiał swoją sztukę fotograficzną
Może załóż wątek będzie łatwie,j no i tam będą tylko Twoje prace.
Chłopie drogi. Portrety zostaw, a pejzaży (ów) nie dziel 50/50. Ktos coś kiedy pitolił o złotym podziale kadru... 2/3 1/3 itd.. coś w tym jest. z tych przedstawionych tu moge patrzeć tylko na Kaźmirz
Nightelf- impresje - dałem się złapać, fajowskie bardzo
Kółeczkowe bokeh w portrecie to jak dla mnie tragedia. W krajobrazie nie ma co przestać dzielić :) (czyt. nic tam ciekawego nie ma), a w drugim portrecie zamiast nieba jest biała plama z niewielką ilością błękitu po lewej stronie (ledwo widoczną). Przydałoby się trochę pocztać i pooglądać dobrych zdjęć. Np. http://dfv.pl/ksiazki.html?id=875 i http://dfv.pl/ksiazki.html?id=792
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Może załóż wątek będzie łatwie,j no i tam będą tylko Twoje prace.
Dzięki kolego :) dobry pomysł postaram się niedługo tak zrobić. W końcu człowiek sporo się uczy na opini innych.
A co do zdjęc fakt nie są one najlepsze. I dziękuję za rzetelną opinie :)
Cytat:
Zamieszczone przez
dannel_pl
Dzięki kolego :) dobry pomysł postaram się niedługo tak zrobić. W końcu człowiek sporo się uczy na opini innych.
A co do zdjęc fakt nie są one najlepsze. I dziękuję za rzetelną opinie :)
Proszę, czekam na wątek, i foty. Początki zawsze są trudne, ale zaczyna się po to żeby się nauczyć... więc do roboty! :-D Powodzenia.
Listopad 2010
G1, 7-14mm @ 7mm
Fajne, pani zgubiła coś od bucika ;-)
Cytat:
Zamieszczone przez
droplet
Fajne, pani zgubiła coś od bucika ;-)
Kowal się nie spisał :wink:
@dr_feelgood - dzięki bardzo :D