Bardzo mi sie podoba:486.
Wersja do druku
Bardzo mi sie podoba:486.
485, 486 - baaardzo mi się podobają.
Dzięki wszystkim za komentarz. Jeszcze was trochę pomęczę.
492, 493, 494, 495,
496, 497.
Kościółek w Brennej w dwóch odsłonach.
498,499
Kościółek ciekawie pokazany poprzez tą rzeczną perspektywę. Rzeczno lodowe wyżej pokazane i te z poprzedniej strony też miłe dla oka.
486 super. naświetlanie i światło zrobiło swoje :)
498. Fajne moim zdaniem :)
Ladny czas do zdjec wybrales..495.
Dzięki, że jeszcze żagla dacie.
ze zdjęć na których bawisz się światłem, wodą i lodem wyróżnia się 485 i 486. bardzo mi się podobają
495 też jest ok jednak rozprasza troszkę to pionowe odcięcie w tle (nie wiem co to)
495 i 497 bo zwierzaki generalnie mnie nie rajcują :)
Abir niestety rzeczka jest uregulowana. Widać betonowe "umocnienia". Z czaplą też się namęczyłem kadrując aby nie weszły mi w kadr.
Szamaniec z ogromną przyjemnością.
Ostatnie wrzuta z ferii. Zdjęcia z szlaku na Przełęcz Karkoszczonka. Zdjęcia robiłem E1.
500, 501, 502, 503,
504, 505.
O zima.
Brawo-501.
Tak, tropy prowadzą do 501.
Ładne miałeś ferie, a kościółek najładniejszy :grin:
A tu przykład jak ludzie wybierają się w góry. Może nie wysokie ale zawsze to zima.
506
501 fajnie wyszło :)
506 - ciekawe jak daleko zaszli
I ja nadrobiłem "zaległości" :)
Pozdrawiam i gratuluję "oka".
Abir podsumowałeś genialnie. Jak pozwolisz to wykorzystam Twój tekst jak będę fotkę na fejsie umieszczał.
Już wcześniej ten tekst czytałem, a teraz poznałem autora :D
W ostatnią niedzielę byłem w pozostałościach Huty Florian w Świętochłowicach.
507, 508, 509, 510,
511, 512.
Bardzo mi sie podobaja sklepienia.
Huta Florian... toż to kanon. Ile się nasłuchałem jak to ponad plan wyprodukowali. I tylko wspomnienie zostało :roll:
Ładna wrzutka :grin:, ale niestety przygnębiająca - pamiętam jak kiedyś to miejsce wyglądało i tętniło życiem.
Bardzo podoba mi sie 508 i 510. Ten mur rozwalony przez korzenie wyrastających drzew - wymowne :)
alnico, wiem że przygnębiające ale to ostatnia okazja aby uwiecznić pozostałości z huty. W tym roku ma być teren zrównany.
Dzięki wszystkim za komentarze.
Mnie też spodobało się najbardziej 508.
Mnie się podoba 507, 508 widział bym trochę inaczej:mrgreen::wink:
Załącznik 142368
Robtor też zastanawiałem się na dywersją czrno-białą.
508, z tymi drzewami na szczątkach muru, dla mnie najfajniejsze:)
Chodziło mi oczywiście o konwersję do czerni i bieli.
To mi też 508:) No i 507, tylko na tym zdjęciu trochę kąt słupów mi nie pasuje (ale podejrzewam, że inaczej się nie dało).
Bardzo fajne zdjęciorki, nadrobiłem i czaple, i lodowe i kościółki - wszystkie smaczne i dobrze doprawione :)