Jak przeczytałem, że wydanie dramatyczne, to myślałem że noga Ci poszła :shock: a tu proszę ... jedzonko :mrgreen:
Wersja do druku
Jak przeczytałem, że wydanie dramatyczne, to myślałem że noga Ci poszła :shock: a tu proszę ... jedzonko :mrgreen:
Świetna akcja, fajne zdjęcia :) , zdobycz niby duża ale same "kości i ości" :grin:
niezłe te Twoje oblechy i żelki, choć oblechów na żywo nie lubię :) ale na zdjęciach są spoko.. ;)
509 - świetne.
Pozdrawiam.
Ostatnia wrzuta bardzo fajna,zazdroszczę bo nie ma czasu wychodzić,zresztą pocieszam się tym że prawie co dzień pada
żelki super :) omomiłki i polowanie też bardzo mi się podobają. pozdr
Pajączek świetnie pokazany, cała seria super. Bardzo liczę że w weekend uda mi się wyskoczyć pofocić robale.
Fajna ostatnia wrzuta, zwlaszcza sceny mordu :)
pozdro
Żelek ostatni fajny, oblechy zresztą też. Pająk skakun chyba piękny (fotograficznie).
A dzięki, znów coś wiem więcej.
niesamowite, że ten pajączek jest w stanie zamordować takie duże zwierze. nie widział go? nikt go nie ostrzegł?
rączki składają się do oklasków. jest świetnie
Nieraz widziałem pająka z owadem znacznie większym od niego. Te jak tutaj zwykle siedzą nieruchomo i czekają aż ofiara sama podejdzie. Krasanka długo stawiała opór, mucha ginie szybko.
512.
Załącznik 148522
513.
Załącznik 148523
514.
Załącznik 148524
515.
Załącznik 148525
515 świetne, poza super :)
Wczorajszy krótki wypad na łąkę był owocny. Były żelki, były truposze, trafił się wujek ale najbardziej ucieszył znaleziony statyw, mój własny zresztą :roll:
516.
Załącznik 148529
517.
Załącznik 148530
518.
Załącznik 148531
519.
Załącznik 148532
świetna wrzuta. żelków masa w tym roku :) mogłeś zrobić zdjęcie statywu w trawie, jako nowy gatunek odnaleziony przez miłośnika przyrody :) pozdr
A, chciałem się zapytać, gdzie rosną żelki ? Byłem dzisiaj na łące, i trochę "móh" :mrgreen: było.
519 - świetny :) . Tak zapytam, bo widzę że 60-tką robiłeś, mocno przymykałeś przysłone? Efekty podobne jak na mojej nikonowskiej. Spodziewałem się większej go po olku :)
Szkoda, ze foty z posilku poruszone.
515 za to bardzo zacne :)
No i dobre zelki nie sa zle ;)
pozdro
520. Wujek
Załącznik 148547
O kurcze, szacun, nawet mu coś na obojczyku widać :D
Daj to do galeryji :mrgreen:
Tu może więcej zobaczysz :grin: (mZD60 + pierścienie pośrednie):
521.
Załącznik 148548
Ładny ;):mrgreen: , dzięki za odpowiedź :)
Ładnie sobie poczynasz, bardzo fajne żelki wujek zresztą też
Spoko wujek
Jako przerywnik od oblechów kilka fot z Babiej:
522.
Załącznik 148666
523.
Załącznik 148667
524.
Załącznik 148668
525.
Załącznik 148669
526.
Załącznik 148670
527.
Załącznik 148671
528.
Załącznik 148672
Super obrazki, fajne światło :)
Pikne obrazki z Babiej ( nie mylić z babą ). :mrgreen:
Podobają się. :mrgreen:
Miło spojrzeć na znajomy szlak. :)
Kiedy byłeś? Tłumów nie widzę. :)
Foty fajne :) . Zieleń mi się strasznie podoba, tak intensywnie świeżutka-zieleniutka. Dziś na żywo pooglądaliśmy :)
Na Babiej to z daleka :) . Pojeździliśmy trochę, na Jabłonke, potem Chyżne, Czarny Dunajec, Witów i do Zakopca :) . Na łażenie nas nie zebrało, przynajmniej daleko i w górę :) . Połaziliśmy po Zakopcu, pod skocznię, potem drogą pod reglami pod Dolinkę Białego i pod Dziurę. Zieleninka piękna wszędzie, soczysta :) . Przeglądałem kamery, wydaje mi się że jak by tak dalej ładnie grzało słoneczko to za 2-3 tygodnie sezon będzie można spokojnie otworzyć, reszta tego sniegu i lodu może w większości stopnieje :)