-
Odp: Tadzikowe przygody z "sześćsetdwudziestką"
Cieszę się że moje pstryki czasami się podobają. Wehikuł czasu ma tą przypadłość że przenosi z punkt "teraz" do punktu "przed/po" (w zależności jak się wajchę ustawi) i nie koniecznie te inne miejsce w czasoprzetrzeni jest fajniejszego od poprzedniego. Na poważnie - drugie jest słabsze od pierwszego, ale musiałem czymś uzupełnić a nie jestem znanym portrecistą rowerów i nie mam ich na dysku za wiele :)
-
Z wyspowo-rowerowych podoba mi się bardzo fajne panowanie nad kolorem. Patrzy się z przyjemnością :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Bez urazy, ale chyba czas zmienić monitor :) U mnie TiF i JPG jest gładki jak stół nawet po zmniejszeniu. Poniżej jeszcze jedna panorama zlożona z dwunastu zdjęć:
Panorama b. ładna. Potwierdziłem to w Galerii:)
-
1 załącznik(ów)
Teraz zdjęcie z gatunku Monty Python, czyli bez sensu. Dlaczego je zamieszczam, bo mi się podoba i świetnie pokazuje możliwości matrycy Olka. Oj było ciągniete w obie strony i daliśmy radę :)
Załącznik 124008
-
Fajne zdjęcie. Ciekawe jakby coś innego się działo za oknem? Tak sobie luźno myślę.
-
Masz na myśli jakąś egzekucję ? Mam jeszcze kilka z gatunku "bez sensu" tylko muszę się ogarnąć.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Masz na myśli jakąś egzekucję ?
Albo rozbijający się samolot pasażerski:wink: Nie. Aż tak drastycznie nie myślałem. Nie wiem co bym tam chciał zobaczyć.
-
Jak Saboor tu zaglądnie to coś dorysuje - syrenę, albo czarownicę na miotle.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Jak Saboor tu zaglądnie to coś dorysuje - syrenę, albo czarownicę na miotle.
Aljuzju poniał prijezżaju :mrgreen:
-
1 załącznik(ów)
Saboor, nie pal więcej tego świństaw ;) a poniżej jeden z moich nielicznych portretów. Lubię koty i ZD 50 :)
Załącznik 124024
-
1 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Saboor, nie pal więcej tego świństaw ;) a poniżej jeden z moich nielicznych portretów. Lubię koty i ZD 50 :)
298. Sylwester !???
Fajny kocur, ma takie ślipia jak by całą mądrość świata posiadł.
No i okienko:
Załącznik 124049 :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam
-
Oliwer Twist czy Harry Potter ???
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Oliwer Twist czy Harry Potter ???
Van, że tak powiem Helsing. :grin:
-
..... czyli Czysta krew. Nie podejżewałem Cibie o to !? Aż strach pomyśleć gdzie się włóczysz nocą bo domniemam iż w dzień śpisz głową w dół :):):)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
..... czyli Czysta krew. Nie podejżewałem Cibie o to !? Aż strach pomyśleć gdzie się włóczysz nocą bo domniemam iż w dzień śpisz głową w dół :):):)
Niee ja to już przechodziłem wlieele wieków temu, teraz przytulna piwniczka, zgrabna skrzynecka... ekhm... skrzyneczka i palulu spać.
-
1 załącznik(ów)
Uważaj bo zbyt długie przebywanie w piwnicy może się skończyć wypadnięciem zębów i z michy nici :) Tak sobie wrzucę jeszcze jednego Monty Pythona ze wzgledu na fajnie się schodzące linie perspektywy:
Załącznik 124062
-
zacznę od końca.
299 - robiąc takie fotki, stosuję korekcję in minus żeby możliwości przepałów było mniej. I nie podobają mi się te moje zdjęcia. Jakieś takie jakby im coś brakowało. Patrzę sobie na Twój kadr i też, pierwszy odruch, pierwsza myśl - przepalone. Ale nie, jest OK, no bo jak pokazać że żar się z nieba leje?
298 - kot mdły. No sorki że krytycznie o kocie, ale nie będę cyganił że mi się podoba. Do TWA jeszcze nie zostałem przyjęty.
297 - no właśnie - NIC. Ale to jest takie NIC pisane wielkimi literami. NIC na opak, NIC do czego by się można przyczepić. Patrzeć jeno zostaje i klimat chłonąć.... i NIC to że za oknem już matryca trochę nie dała rady i wyszły plamy. Nie jest ich dużo i nie jest to ważne... bo jest klimat. Ot, takie tam NIC pisane dużymi literami
-
Czesć Jan_S, dzieki że Ci się chciało. Jak coś Ci się nie podoba to wal śmiało, ja mało obrażaliski jestem a na Forum pokazuję fotki żeby się czegoś nauczyć/dowiedzieć. Z Krety (prawie) wszytkie zdjęcia były robione z polarem Marumi, inaczje nie można by było pokazać tego co jest pod wodą tuż przy brzegu a matryca EM-1 naprawdę bardzo sympatyczna jest. Kot taki se, ale jak widać po awatarze mam słabość do siersciuchów :):):)
-
299 zdecydowanie zachęca do odwiedzenia tego miejsca. Nawet przy skwarze, świetnie oddanym na zdjęciu można ochłodzić się w lazurowej wodzie :-) Ech, wakacje, wakacje
-
3 załącznik(ów)
OK, to jeszcze w tematyce ogórek-wakacje-Monty Python taki coś co jest tryptykiem ale trzeba se kółkiem od myszki pokręcić:
Załącznik 124133 Załącznik 124134 Załącznik 124135
-
ZD50 to rozumiem,ale czemu te zwierza ??Po co i dla czemu??
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
298. Sylwester !???
Załącznik 124024
Jakiś niedożywiony? schorowany, jakby wyliniały trochę model?
-
O wesoła drużyna się pojawiła :)
Po pierwsze - dachowiec
Po drugie - musi sam się wyżywić
Po trzecie - jak widzę kota to mi się sam spust migawki włącza
Po czwarte - lubię sierściuchy
Po piąte - czepiacie się biednego futrzaka a on tam fajny był i tyle :):):)
Poza tym czy ZAWSZE musi być jakiś powód, przyczyna, druga kurtyna, trzecie dno itd. itp ??? :grin:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
O wesoła drużyna się pojawiła :)
Po pierwsze - dachowiec
Po drugie - musi sam się wyżywić
Po trzecie - jak widzę kota to mi się sam spust migawki włącza
Po czwarte - lubię sierściuchy
Po piąte - czepiacie się biednego futrzaka a on tam fajny był i tyle :):):)
Poza tym czy ZAWSZE musi być jakiś powód, przyczyna, drugie dno itd. itp ??? :grin:
Oczywiście, że musi, wszak zrobiłeś mu zdjęcie, temu spośród tysięcy. Coś Cię do tego nakloniło...
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
/.../ Coś Cię do tego nakloniło...
I dysk wyskoczył, tak już zostanie. :mrgreen: :mrgreen:
-
Cytat:
Zamieszczone przez
apz
Oczywiście, że musi, wszak zrobiłeś mu zdjęcie, temu spośród tysięcy. Coś Cię do tego nakloniło...
Abo ptak przelatywac raczyl:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
-
A oprócz tego że niedożywiony, schorowany i ptak na niego nas...ał to coś bardziej merytorycznie :) źle zaświecone, ostroś nie na tym oku, wizaż nie teges, bokeh do du...y, GO za płytka, fryzura się zmierzwiła, prawa jedynka wybita, ogon myszonka mu jeszcze z mordy wystaje i nie występlowałem :)?
Nie można tak po prostu napisć - ale żeś gniota Tadzik popełnił - a nie łącze zajmować? :):):)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
A oprócz tego że niedożywiony, schorowany i ptak na niego nas...ał to coś bardziej merytorycznie :) źle zaświecone, ostroś nie na tym oku, wizaż nie teges, bokeh do du...y, GO za płytka, fryzura się zmierzwiła :)?
Oj tam! Jaki kot jest każdy widzi.
-
No i tak was lubię :mrgreen::wink: poza tym siedem paczek mi stuknęło - może byś przerobił kocura dachowca na tygrysa w ramach fety???
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Nie można tak po prostu napisć - ale żeś gniota Tadzik popełnił - a nie łącze zajmować? :):):)
Kurde,ale zes nasmarowac raczyl.I nie wiem co odpisac.
A nie mogles po prostu nie naciskac spustu dla byle zwierza.
-
Mirek - czytaj ze zrozumieniem - sam mi się naciska niejednokrotnie jak widzę zwierzęcie. Poniał :)? To jest nieuleczalne.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
tadzik1231
Mirek - czytaj ze zrozumieniem - sam mi się naciska niejednokrotnie jak widzę zwierzęcie. Poniał :)? To jest nieuleczalne.
No jak nieuleczalne to po co ze zrozumieniem czytac?????
-
Żeby poznać tajemnicę Wszychświata i piątego wymiaru :)
-
1 załącznik(ów)
Ze względu na fakt iż nie lubie o porannej rosie biegać gołymi stopami po krowich kupach raczej nigdy nie zrobię tak pięknych zdjęć różnych żyjątek jak co poniektórzy koledzy, ale od czasu do czasu będąc u znajomych za miastem coś tam przy południowym świetle strzelę.
Załącznik 124490
-
jak dla takiego przyrodniczego lajkonika jak ja, to całkiem fajne zdjęcie zrobiłeś. A w detalach to niech się specjaliści wypowiadają.
-
299-mnie urzekło. Bo jest w tym zdjęciu równowaga, geometryczność. I za to mnie się bardzo podoba.
-
1 załącznik(ów)
Dzięki za to że Wam się chciało tu wdepnąć i coś skrobnąć :) Kolejne z za miasta, można by mu było nadać tytuł - wymień tło, światło i będzie się do czegoś nadawać :) Niestety jest jak jest czyli powtórnie środek dnia.
Załącznik 124498
-
1 załącznik(ów)
Jeszcze jeden lotnik z dzisiaj:
Załącznik 124504
-
303 lepsze, w 302 czegoś mi brakuje , sam nie wiem czego
-
Cytat: