Nie może być! To czirek już nie będzie? Uschniem na wiór z tęsknoty...
Niech zgadnę, będziesz fotografował 22 facetów latających po trawie za kolorową kulą na bursztynowym stadionie? Dobrze myślę?
Wersja do druku
adambieg,
Niestety nie, pila mnie malo interesuje, nawet nie wiem jakie byly wymagania na akredytacje ale pewnie niewaskie...
Po prostu koncze popierdolki, krece sie w kolko, no i przesiadam sie na Sigme i tam bede cwiczyc oko staloogniskowo, wracam do tego, co powienienem kontynuowac podczas przejscia z analoga i co dawalomi najwieksza frajde, gdzies sie zatracamy w tej cyfrze... niewazne, zycze powodzenia, mam nadzieje, ze pociagniecie watek, bede wpadal czasem na forum i ogladal...
pozdrowionka
PS
lekszekkl,
dzieki ale to nic ciekawego...
Co do piłki to mam podobne zdanie, ale na forum wpadaj koniecznie. Najlepiej z fotkami i nie tylko czasem.
Na świeżo :wink:
Załącznik 64850
Załącznik 64851
Załącznik 64852
Lojej, co ja slysze :eek: :roll:
Ale rozumiem, drogi sie rozchodza, drogi sie zbiegaja.
Oby sie nie raz jeszcze nam zbiegly, tu, czy tam :grin:
Wrzesien 2010
G1, 7-14mm @ 7mm
* Samochod na pierwszym zdjeciu to nie jest ten co na zdjeciu drugim i trzecim.
Fajne furmanki:wink:
Kilka wrzutek z ostatnich dni (25/1.4 i 45/1.8 )
Załącznik 64859
Załącznik 64858
Załącznik 64860
Załącznik 64861
Jerry_R
pierwsze ciekawe, - a propos Janeczka to chyba się za dużo napił na jakiejś komunii i bredzi :grin: - przejdzie Mu.
Jerry,
Oczekujemy w 3miescie, nasze drogi systematycznie sie zbiegaja...
Mikro raczej odchodzi, raczej na pewno, pojawi sie anons na G1 wkrotce na gieldzie, nie wiem co bede posiadal ze sprzetu do pracy, tymczasem na pewno Sigma, tylko to i S3Pro od fuji sprawialo mi radosc fotografowania (G1 w Contaxie pomijam, bo to oczywista oczywistosc:)), trzeba wrocic do TEJ radosci i do patrzenia, zaczac robic 1 zdjecie, a nie 10, moze zaczne jak juz nie zaczalem jakis watek swoj z Sigmy, nie wiem, na ta chwile mowie pass, mam dosc
aha, generalnie nie pije, bo przewaznie jezdze wozem...
pozdrowionka
Janeczku, sądziłem że masz jakąś lukratywną fuchę z której zdjęć pokazywać nie będziesz mógł... Wiesz vipy, prezydenty, ministry, antyterroryści :wink:
A jak tylko zmieniasz system to po prostu zmień wątek i zostań z nami.
Swoją drogą, to się dziwię, byłeś dotąd piewcą mikrusów... Poległy gdzieś, nie dały rady?
Ech nie doszukujmy sie niewiadomo czego, jak widac mikrusy i to te nawet najstarsze jak Panas G1 spokojnie dawaly sobie rade w kazdych warunkach, nie w tym rzecz, po prostu w moim fotograficznym zyciu przyszedl taki moment, ze trzeba sie cofnac do poczatku i zaczac wszystko od nowa...tak jak sie powinno....
Najlepiej sie czulem z zestawem DP1s, DP2s na karku (28 i 42mm) do tego wracam...
Eventy i rozne takie, pewnie bede robil nadal ale w zasadzie tam nie ma czego pokazywac, wieje nuda, bardziej u mnie mozna to nazwac zartem niz zabawa.
Czy zmieniam system? Nie wiem, na pewno sprzedaje G1 (uprzedam anons za 400zl:)), zdjecia robie rownolegle rowniez 5dmk2 i K5, dla mnie sa to tylko narzedzia, jedne lepsze drugie gorsze do wykonania danego zadania, mikro cenilem za to, ze odciaza moj kregoslup i daje mi frajde (jakosc/cena) nadal uwazam, ze G1 to najlepszy korpus w tym stosunku.
Z forum nie odchodze, bron cie panie Bucku, bede sie ograniczal maxymalnie, po prostu sie przebudzilem...
DLa Was:
http://youtu.be/zlhNEOx8cB0
pozdrowionka
PS
Jade kupic baterke do Nexa 5N chce ktos kupic niedrogo?:)
Potraktujmy to humorystycznie - "polska język - bogata język". Myślę że Leszek nic złego nie miał na myśli, a że wyszło jak wyszło...bywa :wink:
Przede wszystkim radosc z fotografowania :cool:
A do watku zagladaj :!:
Jak czasem wywolasz cos z archiwum - wrzucaj - fun to fun :twisted:
Wrzesien 2010
G1, 7-14mm @ 7mm
Panowie, myślę że sobie już powyjaśnialiście co trzeba.. Tak więc proszę o zachowani spokoju i nie brniecie w pyskówki.
@Janeczek - mam nadzieję, że odnajdziesz radość fotografowania na nowo :)
To mnie cieszy w byciu amatorem, mogę robić zdjęcia kiedy tylko chcę, a nie muszę.
Choć czasem szkoda mi braku akredytacji na imprezy :wink:
Dołączę do grupy osób zdziwionych i zmartwionych decyzją Janeczka i mam nadzieję że będzie tu czasami wpadał bo fotki robi świetne.
---
pora na kolejny kiczyk
Załącznik 64873
Jerry_R przez ciebie choruję na 7-14 :-)
Zebysmy mieli jasnosc
NADAL BEDE UZYWAL MIKRO 4/3 od mojego kochanego Olympusa ale pod woda, generalnie wielu systemow uzywam, nie ma to dla mnie wiekszego znaczenia czym robie...
Nie moglbym opuscic forum, bo Olympus, to po prostu firma ktorej ze swieca szukac juz za same podejscie do klienta, ogromny szacunek...
Dziwnie to moze zabrzmialo, generalnie bede sie na forum mocno ograniczal, a wykaze sie jak bede mial czym w swoim watku po przesiadce na Sigme i tam Was zapraszam, tutaj bede kibicowal, bo taki watek zabawowy na luzie jest swietnym pomyslem, bez cisnienia, bez technicznego belkotu, po prostu fun!
pozdrowionka
PS
Nie obrazam sie na nikogo, mozecie po mnie jezdzic jak tylko chcecie:)
APZ szacun!
Jan S szacun!
nightelf i cala reszta - wiadomo co - szacun!:)
walczcie i ciagnijcie watek, prosze!
takie tam...
... no kiczyk
Załącznik 64892
Let the beat go on!
tak trzymac Panowie!
pozdrowionka
Aleś mnie ubódł, Janeczku. Cieszę się że nie znikasz z forum. Pozdrawiam.
no to ciągniemy wątek.
Sapcerownik podwarszawski, czyli sobota w Puszczy Kampinoskiej.
Na dzis przewiduje niespodzianke kolo polnocy:) stay tuned...:)
pozdrowionka
niebieski skuter + filtr "pop art"
Załącznik 64973
brillowski,
u la! fajne kolorki!
slowo sie rzeklo, chyba ostatnia wrzuta z mikro: Nazareth.
no to dream on boys! and remember: love hurts...
pozdrowionka
Niezle, ciagniemy watek, bez dwoch zdan!
Sporo swietnych zdjec ostatnio, kiczyk rowniez :grin:
Dzieki, 7-14mm to naprawde zacne szklo, rowniez w wideo.
Wrzesien 2010
G1, 7-14mm @ 7mm
Nie, no skoro mój kiczyk to nie kiczyk to....
... to ja jestem baran
Załącznik 65102
To nie baran drogi kolego :D, to mi raczej na alpakę wygląda.
a gdzie niby jest napisane że to mój (auto)portret :)
No wlasnie! chyba koniec! a tu taka siurpryza?:) jak zaciekawi, to jeszcze pare pokaze, juz na prawde na koniec...
pozdrowionka
Dawaj jeszcze! A z mikro cos widać nie możesz się rozstać, na E-PL3 się przesiadasz?
Też woda i też b&w :)