Ostatnio poranki w pracy do 22 zazwyczaj więc noc pozostaje do wykorzystania :-) pozdr
Wersja do druku
dziś już na spokojnie mogłem się wybrać przed wschodem na spacer :) czuć , że lato się zbliża. sporo owadów, zwierzyna gdzie się tylko spojrzy. trzy kadry przynoszę :) pozdr
Dobra seria :)
pozdro
Jako milosni mgly i innych urokow...."Wstawaj szkoda dnia..."
Bardzo mi się podobają te trzy kadry.
Przyłączam się - świetne kadry. Pozdrawiam
Ale fajne mgiełki, mi się rano wstać nie chciało . I te czworonogi po porannej kąpieli :wink:
Jestem pod wrażeniem ostatnich kadrów, przepiękne.
dziękuje :) będzie więcej :)
Ładny trojak :) , wydaje mi się że pierwsza fota najlepsza (mnie się najbardziej podoba) :)
jak mgliste się podobają to wrzucę taką panoramkę z ostatniego spacerku :) pozdr
Świetne obydwie! Ja tak ostatnio jak panoramy wklejam, staram się żeby miały na wysokość mniej więcej po około 700pikseli :)
Panoramy re we la cyj ne!
i znowu wybrałem się na wyprawę poranną. na stawach koparki do oczyszczania brzegów więc dużej zwierzyny kompletnie nie widać.Błotniaki latają, bieliki chyba przejedzone bo nawet się nie pokazały, tylko warchlaki słychać gdzieś z trzcinowisk. owady za to nadrabiają. dużo rosy, mgła i momentami jakby przymrozek bo zmarzłem niemiłosiernie :) ale zdrewniałymi palcami coś się tam pstryknęło :)
Świetne zdjęcia.
Chyba najwyższa pora przenieść ten wątek z działu Zdjęcia początkujących
Ostatni robal świetny :)
Andtor2-dzięki. chyba na dniach założę jakiś wątek w innym dziale :)
Robtor- jak czarodziej z magiczną kulą :)
Ostatnia wrzuta świetna, szczególnie te klimaty z mgłą.
BTW - pozwoliłem sobie przenieść wątek do oceny zdjęć, zgodnie z sugestią zawartą w raporcie.
robaczki i mgiełki miodzio.
ten z tą kropelką mnie rozbawił
Troszkę do Twojego wątku nie zaglądałem ale dziś nadrobiłem zaległości. Sarenki pięknie uchwycone. Bardzo podoba mi się pierwsza panorama. Druga według mnie ciut za ostra. Pozdrawiam.
mi ten z kroplą skojarzył się z wróżbitą Maciejem z astro tv :D
---------- Post dodany o 17:58 ---------- Poprzedni post był o 17:54 ----------
fajnie, że wpadłeś. miałem taki okres, że za dużo kontrastu a teraz może ostrości za dużo ale to chwilowe :) pracuje nad złotym środkiem :) pozdr
Fajne te Twoje wyprawy poranne, znowu świetna wrzutka :grin:. Fajnie pooglądać, szczególnie że mi ostatnio czasu brakuje, a jak już się znajdzie to deszcz leje :evil:
Ostatnia wrzuta bdb,czuć zimno:wink:
przechodziłem to w grudniu i styczniu. później jak wydarłem to telefony się urywały za mną :D liczę, że coś znajdziesz czasu niedługo bo też bym od Ciebie coś pooglądał :D pozdr
---------- Post dodany o 21:54 ---------- Poprzedni post był o 21:52 ----------
eee tam ;) czapkę zimową miałem tylko rękawiczek nie wziąłem :) pozdr
Piękne panoramy, obie bardzo mi się podobają, a foty robali super. Zazdroszcze czasu na focenie bo ja go nie mam ostatnio niestety.
kilka wolnych chwil wykorzystałem na obróbkę pozostałych kadrów z ostatnich wypadów. makro świeże, widoczki wcześniejsze a nocny kadr zrobiony daaawno temu-chodziło mi o dobre złapanie pasa Oriona :) pozdrawiam
Ostatnia wrzuta bardzo przyjemna w odbiorze :grin:
Widoczki i oblechy ładnie się prezentują :grin: