Załącznik 79595Załącznik 79598Witam po dłuższej nieobecności po wkroczeniu w nowy rok i powrocie do Olka zapraszam do obejrzenia i oceny kilku zdjęć które powstały podczas podróży PKP Kraków –Praga i w samej Pradze zapraszam
Wersja do druku
Załącznik 79595Załącznik 79598Witam po dłuższej nieobecności po wkroczeniu w nowy rok i powrocie do Olka zapraszam do obejrzenia i oceny kilku zdjęć które powstały podczas podróży PKP Kraków –Praga i w samej Pradze zapraszam
pierwsze co najmniej bardzo dobre - ciekawi mnie trochę od kuchni jak je zrobiłeś? - trudno wyczuć pozycje z której popełniono całość + wygląda na skracanie ogniskowej podczas wciskania spustu albo dłuższy czas przy dobrej ręce (podejrzałem 1/13sek i chyba tramwaj by musiał pędzić by osiągnąć taki efekt)?
Pozdrawiam
Pierwsze rewelacja. Też jestem ciekawy szczegółów zrobienia tego zdjęcia. :grin:
Oba zdjęcia fajne ze wskazaniem na pierwsze.
Pierwsze super. Hardkorowiec stał w drzwiach tramwaju? :)
A wiec zacznę od podziękowań dziękuje za miły odzew z waszej strony cieszę się ze zdjęcie się przyjęło .A wiec zjecie powstało za pomocą olkowego 9-18 i pen-a ręka wyciągnięta daleko z okna i to chyba wszystko :P .A skoro się tak podoba to mam dla was jeszcze jedno Załącznik 79662 :esystem:
czad.....!! ale liczy się pomysł !!:grin:
czyli jakieś ryzyko przetrącenia kończyny jednak było :wink:
Troche zmiana tematu Igor Załącznik 79811
1Załącznik 800472Załącznik 80048 3Załącznik 80049 3 Kadry z Pagi zapraszam do pozostawienie kilku słów na tematy tych zdjęć
Jedynka super. Pięknie.
I na 2 dziewczę zamyślone. Piękne zdjęcie.
Cała wrzuta bardzo mi się podoba, jednak najbardziej pierwsze. :grin:
1 i 2 zdecydowanie.
numer 1
Załącznik 80152Załącznik 80153Dziękuje tym razem może coś z festiwalu dodam + portret Pauliny
Wszystkie foty świetne. Jedynka super a pozostałe portrety chce się oglądać, takie z życia:grin:
Kilka Kadrów z Pragi 1Załącznik 80380 2Załącznik 80379 3Załącznik 80381 4Załącznik 803825Załącznik 80383
Fajne kadry, przypomniałeś mi miło spędzone tam chwile :)
3 i 5 z Pragi - fajne
portrety też bardzo mi się podobają
1Załącznik 80653 2Załącznik 80654 3Załącznik 80655Witam ciesze się że zdjecia się przyjeł postanowiłem podzielić się z wami kilkoma kadrami z Sobotniego wypadu Epl1 i 9-18 :):esystem:
Ładne miejsce :)
Maciek super fotki.....ukłony dla Paulinki ;-)
Chciałbym zobaczyć więcej Pragi.....innej niż z poziomu wycieczki z przewodnikiem !!
Praga jest piękna !!
pzdr.
pierwsze naj
Dziekuje wszystkim za mile slowa dzisiaj mecz wiec moze uda sie cos zlapac pozdrowki Polska ! Polska ! Polska ! a na stadionie bedzie ,, Jestesmy u siebie :) pozdrawiam
Załącznik 81257 Londyn 1
Świetne i mroczne - dobrze współgra ze stylem parlamentu i nasz polski gołąb w Londynie
4 BW z archiwum 1Załącznik 82274 2Załącznik 82273 3Załącznik 82276 4Załącznik 82277
Wszystkie 4 "kupuję". Trójkę, osobiście bym przyciął jeszcze bardziej z dołu.
Pozdr
Z ostatniej wyrzuty najbardziej podoba mi się jedynka i czwórka. Obróbka mi pasuje. :grin:
Dziękuje Panowie tymrazem kilka fot z Festiawalu 1 Załącznik 82359 2Załącznik 82360 3Załącznik 82361 4Załącznik 82362 5Załącznik 82363