W takich sytuacjach nie narzekam na jakość wkońcu to mój samolot:)
Wersja do druku
Latasz nim czy tylko się opiekujesz? :) Dziś byłeś na Wirażowej? Bo wydawało mi się, że widziałem kogos z Olkiem + 70-300 na górce, a takich osób tam jak na lekarstwo ;)
Po starcie Twojego Jaka, pod płotem komentarze się pojawiły, że wiadomo, że polski bo smrodzi i dymi :) Ale faktycznie czuć było smrodek paliwa :)
Przedni i charakterystyczny :) Całkiem przyjemny :) I hałasował dużo bardziej niż nowocześniejsze maszynki :) Dla mnie czym głośniej tym lepiej ;)
Jak czuć jak ziemia drży to jest przyjemnie :) O dziwo te są także bardzo przyjemnie przy starcie:
Yakovlev Yak-40 Poland fajnie zaprezentowany.
to ja resztę z dziś (oj żeby niebo było nieco mniej zachmurzone:|) wstawię tutaj, kilka gościnnie u Jacka (,,nad głową")wstawiłem po południu :
pozdrawiam !
Emirates naprawdę super :) zwłaszcza na tle tego zachmurzonego nieba :)
Slawec jedynka swietna, dwojka tez niezla.
Finnair i CSA z dziś :)
1. Finnair Embraer ERJ-190-100LR OH-LKO
2. Finnair Embraer ERJ-190-100LR OH-LKO
3. Finnair Embraer ERJ-190-100LR OH-LKO
4. CSA - Czech Airlines Boeing 737-55S OK-CGH
5. CSA - Czech Airlines Boeing 737-55S OK-CGH
Tu te zdjęcia jakoś inaczej wyglądaja niż w galerii.Co pobawiłeś się 300-tą??fotki spoko na wirażu:)Dawaj więcej:)
Może inaczej dlatego, że są większe, no i zapisując do galerii robię większą kompresję, żeby zmieścić się w limicie :)
A te wszystkie faktycznie robionie 70-300 :) No coraz bardziej się do niego przekonuje. Chociaż wczoraj trochę mu skonfigurowałem AF. Myślę, że był jakiś FF czy BF bo większość fot nie wychodziła mi ostra :)
No i kolejna rzecz to wywoływanie RAWów :) Jeszcze sporo nauki przede mną :) Dobrze, że to przyjemna nauka ;)
Finnair Embraer podoba sie.
...mi tysz jakoś embraerki (po MD !!:mrgreen:) bardzo się podobają, są bardzo proporcjonalne, no i te ich sympatyczne pyszczki:wink:
ostatnia seria git tralala !
No to coś odemnie, żeby pokazać co się kręci nad Piłą :)
Obecnie robienie takich zdjęć rodzi frustracje, bo lepiej mi szło 410 + 400 manual niż na obecnym zestawie. Ale nic to ciągłe się uczę nowego aparatu ;)
PS. W domu mam więcej, jak będę to poszperam, może znajdę coś ciekawego...
Kolejna porcja fotek z dziś:
1. Alitalia Airbus A320-214 I-BIKU
2. EuroLot ATR 72-202 SP-LFC
3. LOT - Polish Airlines / Polskie Linie Lotnicze Embraer ERJ-170-100LR 170LR SP-LDF
Wrzutka fajna, podoba sie.
Dzięki wielkie :) Dobrze wiedzieć, że niektorzy lubią tematyke samolotową i widzą w tym coś więcej niż tylko same płaskie maszyny :)
ATR wyszedł lux zwłaszcza smugi za łopatami szkoda że zbliżenia nie masz czy masz??
No wrzutka fajna, ja nigdy z bliska nie widziałam samolotu :/ u was ładnie to wygląda :wink:
Mam kilka wersji podobnych, bo robione serią :) Samego zbliżenia nie mam, no chyba że cropa sobie zrobię :)
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Wpadnij na EPWA :) Przy płocie, samoloty są na wyciągnięcie ręki, a ryk silników i smrodek paliwa to naprawde niezapomniane odczucia :)
A w Krakowie nie można sobie pofocić? Na pewna są miejsca gdzie zbierają się spotterzy.
No własnie o jakimś tam miejscu słyszałam tak średnio wiem do końca gdzie...:) tylko co zaplanuje sobie wybrać się tam to PADA :|
Dzięki waszemu wątkowi w ogóle wpadł mi pomysł do głowy żeby tam pojechać :wink::lol:
http://www.forum.spotter.pl/epkk-f30/index.html
tu coś znajdziesz
http://www.forum.spotter.pl/gorka-na...422/index.html
tu dokładniej
Dzięki ! :wink:
Z szuflady takie :)
Germanwings Airbus A319-132 D-AGWR
Kadr spoko tylko pikselki pikselki pogoda nie łataw do fotek była.
Trafiony fajnie.. tylko to co pisal Jackowlew.
Czasem warto wstać o świcie...
marzenie zrobic taka fotkę i to jeszcze e-620.
Czy cos jeszcze robiłeś z tą fotką że wyszła taka syper ( jakieś dodatkowe odszumianie)
mistrzowska fota!