Wersja do druku
Cytat: Zamieszczone przez adambieg Czekamy również na Twoje zdjęcia. Zamiast mówić co powinno być poprostu wrzuć fotę:wink: Kwiotki wam będę ciskał abo panienki jakie podczerwone... nie przeca to Polska od Królewca do Tatr ma byś, nie?
Cytat: Zamieszczone przez Saboor Kwiotki wam będę ciskał abo panienki jakie podczerwone... nie przeca to Polska od Królewca do Tatr ma byś, nie? Panienki jak by nie patrzeć to również przyroda;-) Irenki krajobrazowe też fajne, tylko trzeba ostrożnie dawkować:-)
Cytat: Zamieszczone przez adambieg Panienki jak by nie patrzeć to również przyroda;-) Irenki krajobrazowe też fajne, tylko trzeba ostrożnie dawkować:-) Pytanie czy panienki z Polski :roll:
Cytat: Zamieszczone przez ahutta Pytanie czy panienki z Polski :roll: Nie, ze studia...:roll:
no przecież miałeś fajne IRenki - więc nei marudź tylko wrzucaj ;)
Cytat: Zamieszczone przez adambieg Cytat: Zamieszczone przez Saboor Powinno być jak pisałem co najmniej 300 zdjęć a dziś 400 do wyboru. Czekamy również na Twoje zdjęcia. Zamiast mówić co powinno być poprostu wrzuć fotę:wink: No właśnie, ale jak widać krowa, która dużo ryczy mało mleka daje :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez gulasz no przecież miałeś fajne IRenki - więc nei marudź tylko wrzucaj ;) Jak znajdę te duuże dorzucę. ---------- Post dodany o 15:15 ---------- Poprzedni post był o 15:15 ---------- Cytat: Zamieszczone przez alnico No właśnie, ale jak widać krowa, która dużo ryczy mało mleka daje :mrgreen: Sam jesteś mleko!:evil:
Cytat: Zamieszczone przez gulasz no przecież miałeś fajne IRenki - więc nei marudź tylko wrzucaj ;) Wrzucam... matko Huca! Ale to się wlecze!
Cytat: Zamieszczone przez alnico No właśnie, ale jak widać krowa, która dużo ryczy mało mleka daje :mrgreen: Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty alnico. :mrgreen:
Cytat: Zamieszczone przez Bodzip Musisz rozdać trochę punktów innym użytkownikom zanim będzie można przyznać punkty alnico. :mrgreen: Mogłem i dałem za Ciebie