I znowu trzeba będzie czekać*7 - 9 miesięcy na śnieg :(
Wersja do druku
I znowu trzeba będzie czekać*7 - 9 miesięcy na śnieg :(
Zgodnie z zapowiedzą wrzutka z wtorkowej trasy w Tatrach.
Trasa z Polany Chochołowskiej na Grzesia:
224.Załącznik 114256225.Załącznik 114257226.Załącznik 114258
Widoki z Grzesia:
227.Załącznik 114259228.Załącznik 114260229.Załącznik 114261230.Załącznik 114262
Ze szlaku w kierunku Wołowca i Rakonia:
231.Załącznik 114263232.Załącznik 114264233.Załącznik 114265
Widoki z Rakonia:
234. Szlak na WołowiecZałącznik 114266
235. Rohacz Ostry i PłaczliwyZałącznik 114267
Śliczne widoki. Bardzo ładne. :grin:
Bardzo ładne te Tatry, tylko wysokie (choć Zachodnie) i wszystko zasłaniają :)
Nadal jestem zadziwiony, że ludzi nie widać :)
Piknie! :) Ja już na krokusy się w tym roku nie wybiorę :( , plany mi pokrzyżowały okoliczności niezależne już dwa razy... aaaaa.... :evil: . Raz pogoda, a teraz moja luba się rozchorowała i upa z wyjazdu wyszła. Następny termin za 2-3 tygodnie, hihi... śnieg pewnie jeszcze będzie chociaż :) . Przynajmniej sobie foty pooglądałem :) . Pozdrawiam.
Ładne foty, jest czym oko nacieszyć.
1; 5 i 8 mbsz - świetne.
Pozdrawiam.
Dzięki wszystkim za odwiedziny i miłe słowa :grin:
Super sprawdza się w górach Panas 7-14, był to bardzo udany zakup (szczególnie, że udało się tanio kupić), a bliki, którymi straszono okazały się nie takie groźne :grin:
Ludzi bardzo mało. Na szlaku spotkałem jedynie jedną cztero i jedną dwuosobową grupę, z daleka widać było jeszcze kilka osób.
To współczuję, na pewno warto było się wybrać. Jeśli o śnieg chodzi to nigdy nic nie wiadomo, może być go nawet więcej :grin:, życzę udanej wyprawy :)
Na zakończenie cieszący się szczególnym powodzeniem przysmak chochołowski (szarlotka z jagodami i śmietaną) z tamtejszego schroniska :grin::
Załącznik 114274
ja też za 3 tygodnie tam będę !!! :)
także zobaczymy co się uda zobaczyć i jakie naśnieżenie będzie..
bo w to że będzie ładna pogoda nie wątpię - zawsze w ostatni weekend kwietnia jest pięknie ! ;)
sprawdzone od 10 lat :D
jak doczłapie do chochołowskiej to zapewne spróbuję tego przysmaku z ostatniego zdjęcia :)
a foty ekstra - napisz jak się szło pod względem warunków ?
Z tą szarlotką to chyba kiedyś była grupa, która próbowała ją ze wszystkich schronisk. A nie wiem które wygrało :D