Fajny kadr strumyczkowy, niestety te zalegające wszędzie patyki to zmora estetów :)
Wersja do druku
Fajny kadr strumyczkowy, niestety te zalegające wszędzie patyki to zmora estetów :)
Dzięki za opinie. Spełniajac życzenie Kasprzyka w drodze powrotnej udało mi się załapać prawie letni promyk słoneczka. Nie mogłem oprzeć się też pokusie kwiatkowej.
122 - to zdjęcie ma potencjał - ja bym je widział jako czarno-biały hdr podany z lekką winietą.
Wiejo,zieleń naprawdę strzeliła aż szkoda że nie wcześniej jak byliśmy w Jurze. Ostatnie trzy zdjęcia świetne :)
Tak, teraz bardzo przyjemnie się zrobiło, ładne zdjęcia, nie wiem czy na pierwszym większy kontrast by się przydał, ale i tak mi się podoba.
pzdr
Bardzo nastrojowe leśne widoczki.
Ładnie zagrało swiatło między pniami drzew w obrazie numer 120.
Ten i następny troche kojarza mi sie z kadrami z "Archiwum X" chociaż są jasniejsze i weselsze.
Ostanie kwiatuszki cieszą oko ale, moim zdaniem, chyba trochę za płytko z głębią ostrości?
Po Zlocie w Krzywopłotach chcę aby w wątku pozostała pamiątka i tak zamek w Ogrodzieńcu sfocony pożyczonym 7-14 /wspaniałe szkło/ i ruiny zamku Rabsztyn. Na ostatnim próg wodny na leśnym strumyku. Oczywiście dziękuję za opinie w wątku.
Oba zdjęcia ruin zamków bardzo mi się podobają. Pierwszy przedstawiony w ciekawej perspektywie, choć może szkoda ucięcia zlewej strony.
Drugi w czarno - bieli bardzo dobrze się prezentuje. Podoba mi się ta obróbka.
122 i 123 bardzo mi się podobają, bajkowy klimat.