Dziękuję. :)
98. I powracamy do świata zwierząt. Na poniższym zdjęciu sieweczka mongolska (Charadrius mongolus), których pełno było na plaży w rejonie Goa w Indiach.
Załącznik 208041
Wersja do druku
Dziękuję. :)
98. I powracamy do świata zwierząt. Na poniższym zdjęciu sieweczka mongolska (Charadrius mongolus), których pełno było na plaży w rejonie Goa w Indiach.
Załącznik 208041
99. Kubański rewolucjonista
Kuba to piękny kraj, ze wspaniałymi i przyjacielskimi mieszkańcami. Niestety jest to również kraj zniewolony, gdzie spętana jest przedsiębiorczość i swoboda. Kraj w rozkładzie, w którym nikogo nie obchodzi rozpadająca się stolica i inne piękne miejsca. Jeżeli ktoś tęskni za komuną to powinien się tam przeprowadzić - jestem przekonany, że szybko z tej tęsknoty się wyleczy. Kolejki po podstawowe produkty, kartki nawet na bułki - wszyscy są równie biedni i bezradni...
Załącznik 208159
98. --> Wow!!! Po długiej przerwie, wróciłem na forum - jeszcze mało przejrzałem, ale Twoje zdjęcia robią na mnie wrażenie ! Pozdrawiam :)
Co ten pan z 99 ma w ustach? Cygaro? Z deka dziwnie wygląda i zabawnie :). Kiedy Ci się znudzi robienie fajnych zdjęć? ;)
Dzięki :)
Taka wielka imitacja cygara (chyba).
Znudzi mi się jak zacznę robić naprawdę fajne ;)
100. Z afrykańskich podróży póki co największe wrażenie zrobiła na mnie Namibia. To przepiękny kraj zarówno przyrodniczo jak i krajobrazowo. Poniżej widok na niemal marsjański krajobraz z lotu "ptaka".
Załącznik 208188
Rewolucjonista świetny !!
Dzięki :)
[QUOTE=CzaRmaX;1355525
Z czego ta fota jest robiona? Znaczy z jakiego pojazdu a nie puszki :)[/QUOTE]
Z innego balona :)
101. W Afryce nawet gołębie są bardziej kolorowe od naszych ;). Na poniższej fotce Gołąb okularowy (Columba guinea)
Załącznik 208225
Piękna poza i piękne zdjęcie.
Jakiś pozer się trafił. :grin:
Bardzo ładny kadr. Ślicznie się skomponował kolorystycznie z tłem.