Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Wasze propozycje są bardzo fajne... mi zabrakło odwagi na tak śmiałą obróbkę, bałam się przerysowania... jak widać na waszych propozycjach zupełnie niesłusznie... Cholera jasna! Cieszę się jednak że zainteresowaliście się tym zdjęciem, bo to znaczy że jednak jest warte uwagi:)
Odp: Witam! Proszę o konstruktywną ocenę moich zdjęć... wszystkie rady mile widziane:
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Wasze propozycje są bardzo fajne... mi zabrakło odwagi na tak śmiałą obróbkę, bałam się przerysowania... jak widać na waszych propozycjach zupełnie niesłusznie... Cholera jasna! Cieszę się jednak że zainteresowaliście się tym zdjęciem, bo to znaczy że jednak jest warte uwagi:)
Jasne że tak! Popatrz, ile tam ciekawostek: kwadryga to brąz, cokół to piękna płaskorzeźba w kamieniu, do tego fajne chmurzyska...
Jak popatrzysz na nasze prace, na niektórych widać blask i patynę, starego brązu i spękania, zmęczenia kamienia.
Dałem Wam tom razom pole do popisu...:grin: jakoś koni nie lubię...:wink:
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
Dałem Wam tom razom pole do popisu...:grin: jakoś koni nie lubię...:wink:
Och! Ależ.. nie trzeba było... padamy do stóp O panie Krakmanie! Naczelny GrafManie TWA :grin:
A że się odważę spytać: a konie Ciebie?:???:
A bo ja to wiem...... :roll:
---------- Post dodany o 21:28 ---------- Poprzedni post był o 21:26 ----------
Poza tym nie wiem czy wiesz, że moje grafmanowanie już wychodzi poza TWA....... :roll: Siem rozwijam.
Cytat:
Zamieszczone przez
Krakman
A bo ja to wiem...... :roll:
Inaczej: jak Jesteś w pobliżu, zawsze mają smutne miny?
Nie bywam, raczej.... w pobliżu, zwłaszcza tilca.
Saboor - Cieszę się że mogę się od was uczyć... Obserwuję i często wracam do waszych komentarzy... czytam je wielokrotnie i już nie mogę się doczekać kiedy sprawię sobie nowy komputer co pozwoli mi (mam taką nadzieję) pokazać co mi w głowie siedzi i jak widzę świat.
Cytat:
Zamieszczone przez
Be_Beata
Saboor - Cieszę się że mogę się od was uczyć... Obserwuję i często wracam do waszych komentarzy... czytam je wielokrotnie i już nie mogę się doczekać kiedy sprawię sobie nowy komputer co pozwoli mi (mam taką nadzieję) pokazać co mi w głowie siedzi i jak widzę świat.
Czekam, to może być ciekawe.
P.S.
Jak ja se sprawię nowego kompa to się dopiero rozbujam, aż się sam siebie boję :-D
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Czekam, to może być ciekawe.
P.S.
Jak ja se sprawię nowego kompa to się dopiero rozbujam, aż się sam siebie boję :-D
Uf... może być gorąco...! :D