Odp: Niczyje czyli bigos fotograficzny PaniNikt
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Odpoczywamy od szarości. Dzisiaj zapraszam do bardziej kolorowego niż zazwyczaj miejsca :).
Pierwsze trzy. Idealnie jako całość i w takiej kolejności jak pokazałaś. Ostatnie tu nie pasuje. Kolory zbyt bure. Poza tym na pierwszych dominuje drewno, a linki z 52 nie bardzo się z pozostałymi "drewnianymi" komponuje.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
ano takie kolorowe jak tamte nie moja bajka, za to 53 i 55 udane i oku mojemu miłe, kaczucha jak już rzekli koledzy przepadła w otchłani nieostrości.
3 załącznik(ów)
Dzisiaj powrócę do moich, ulubionych skądinąd, szaro-szarych nastrojów ;). Proponuję spacerkiem po niedużym miasteczku się przetupać.
59. Załącznik 78768 60. Załącznik 78767 61. Załącznik 78766.
Sennie? Sennie. Ale tak wówczas było :).
2 załącznik(ów)
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Dzisiaj powrócę do moich, ulubionych skądinąd, szaro-szarych nastrojów ;). Proponuję spacerkiem po niedużym miasteczku się przetupać.
59. 60. 61. .
Hej,
Przyjrzyj się 59 coś jest nie tak.
Na górze: kable - wywalić
lewa strona: znak - wywalić psuje odbiór całej uliczki.
Reszta, ok.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Hej,
Przyjrzyj się 59 coś jest nie tak.
Na górze: kable - wywalić
lewa strona: znak - wywalić psuje odbiór całej uliczki.
Reszta, ok.
Saboorku:-P:-PSlicznie,to jeszcze te oprawke z lewej i znak gdzie gaz i woda ma zawor i juz mozna spac.Aaaa przy transformacji okna gora jest za nisko,i zaciek sie powtarza:-P:mrgreen::mrgreen::-P:-P:-P
Nie zapedzaj sie z zyczeniami do osoby,ktora od poczatku zaznacza,ze wedruje z aparatem i utrwala to co zobaczy.
To nie ta grupa,co tworzy nowe kierunki sztuki kulturalno atrystycznej.Gdzie trzeba naprawde wielkiej sztuki aby kulture zachowac w ocenianiu takowej:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.
Troche inaczej bym obrobil.Tak po analogowemu to papier twadszy i zimniejszy wolacz.
Cytat:
Zamieszczone przez
PaniNikt
Fajne, rzeczywiście wszystkich wymiotło... Jakieś skoki w TV wtedy były czy co?
Pozdr
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Saboorku:-P:-PSlicznie,to jeszcze te oprawke z lewej i znak gdzie gaz i woda ma zawor i juz mozna spac.Aaaa przy transformacji okna gora jest za nisko,i zaciek sie powtarza:-P:mrgreen::mrgreen::-P:-P:-P
No ... nie przyłożyłem się, fakt ordynarnie wyklaepałem i szpachla, szpachla i jeszcze raz szpachla. :oops:
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Nie zapedzaj sie z zyczeniami do osoby,ktora od poczatku zaznacza,ze wedruje z aparatem i utrwala to co zobaczy.
To nie ta grupa,co tworzy nowe kierunki sztuki kulturalno atrystycznej.Gdzie trzeba naprawde wielkiej sztuki aby kulture zachowac w ocenianiu takowej:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:.
Mówisz? No obaczym.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Troche inaczej bym obrobil.Tak po analogowemu to papier twadszy i zimniejszy wolacz.
Czemu? Mało czerni w czerni?
@Saboor - dziękuję, ślicznieś to zrobił, bez dwóch zdań, ja tak nie potrafię ;) Z związku z tym zdawać się muszę bardziej na próbę unikania przeszkadzajek w terenie, a nie zawsze się da; czasem "lokalny koloryt" wejdzie w paradę.Naturalnie bezdrucie z bezznaczem dużo lepiej wygląda :)
@Mirek54, chętnie przyjmę bardziej szczegółowe sugestie odnośnie obróbki. O kulturę wypowiedzi staram się zadbać sama :mrgreen:.
Cytat:
Zamieszczone przez
Saboor
Czemu? Mało czerni w czerni?
Moze nie za malo czerni,ale za malo wody w mokrym,moze tak?Załącznik 78775Tak,wiem-jest gorzej.
Cytat:
Zamieszczone przez
Mirek54
Moze nie za malo czerni,ale za malo wody w mokrym,moze tak?
Załącznik 78775Tak,wiem-jest gorzej.
Jest lepiej :) Dziękuję za podpowiedź.