Zdjęcie sygnalizuje, że jest nadzieja - zielone najmocniejsze :)
Pozdr
Wersja do druku
Zdjęcie sygnalizuje, że jest nadzieja - zielone najmocniejsze :)
Pozdr
inni wku...li się przewijaniem i nie dotrwali do końca...
---------- Post dodany o 14:06 ---------- Poprzedni post był o 14:02 ----------
A tak na poważnie, to niektóre budynkowate Ci nieźle wychodzą. Nie myśl sobie, że czasem tu nie zaglądam... (przeróbki helmutha, całkiem nieźle wpasowały się w Twoje foty)
Dzięki za odwiedziny - zawsze jesteś mile tutaj widziany tak jak i wszyscy :)
A Ty myślisz, że czemu takiego długaska zrobiłem? Aby do końca nie wytrwali. Generalnie chciałem zrobić dłuższego ale mówię sobie dobra juz bez jaja al ejestem ciekawy jestem duże na wyskość forum zdjęcie wyjdzie :)
Fakt Helmut fajną przeróbkę odstawił :)
150. Dzisiaj wpadł mi w rączki prezent pod choinkę od Olka :). Focia w POP-ART i zobaczcie w jakim śmiesznym kolorze czekolada wyszła.
Załącznik 76775
152. A tutaj prawdziwe dwie sweet focie (prawdziwszych być nie może) bo odbicie fotkującego w słodkiej czekoladzie. Dwa moje ulubione filtry od lewej POP-ART a po prawej DRAMATYCZNA TONACJA
Załącznik 76776
Znalazłem sobie na karcie 3 fotki IR'ki. Pierwsze dwie są przez Heliosa 77M a trzecia przez KitKat'a :)
153.
Załącznik 76839
154.
Załącznik 76838
155.
Załącznik 76840
Muszę napisać waszmości, żeś fajne odwiedził włości
sporo się natrudziłeś, lecz foty ciekawe zrobiłeś:grin:.
Pasuje mi do parku na Zdrowiu ta wysepka. W żadnym innym wysepki z podobną scenerią dookoła nie ma:grin:.
Ta podczerwień nieźle "maskuje" znane miejsca, można się dać zwieść:grin:.
Podoba mi się podczerwień chociaż teraz to nie mam czego focić :)
No to jeszcze kilka staroci IR przerobionych do B-C
156.
Załącznik 76844
157.
Załącznik 76843
158.
Załącznik 76845
Prąd mi wczoraj wyłączyli a wiaderkami też go z elektrowni nie chcieli donieść to mówię sobie......a sfoce winowajcę i wywieszę na klatce kto za to jest odpowiedzialny aby sąsiedzi wiedzieli :D :D
159.
Załącznik 76873
160.
Załącznik 76874