-
Odp: Brodate foty
dzieki za pozytywne przyjecie moich pstrykow , dzis dwie impresje z parady z okazji 11 listopada , nie nastawialem sie na klasyczny fotoreportaz , tylko na okazje upolowania kadrow w swoim stylu
---------- Post dodany o 16:26 ---------- Poprzedni post był o 16:24 ----------
164
---------- Post dodany o 16:33 ---------- Poprzedni post był o 16:26 ----------
165
pozdr
-
Pierwsze zarąbiste! Drugie też ok, ale w pierwszym ludzie robią fotę - ich proporcje, umieszczenie w kadrze - czad.
-
To pierwsze jest niesamowite. Wszystko mi w tym zdjęciu gra jak trzeba.
-
Dlaczego 164 nie jest moje???
Pozdr
-
Fajna ostatnia wstawka - 165 też mi się podoba ze wzgledu na klimat w 164 przyciąga na samym początku uwage maska samochodu ale zdjęcie ma swój urok.
-
ta wrzuta to jest dopiero podbicie kontrastu :mrgreen:
-
164 i 165 moje klimaty - gratuluję i czekam na ciąg dalszy tej parady :grin:
-
Ostatnie dwa - wypas, przy czym 165 to nawet bardziej mi się podoba niż zdjęcie wcześniejsze zgłoszone przez bufetową do konkursu. Bardziej chłodna, uporządkowana kompozycja(w pozytywnym znaczeniu tego słowa) ale też bardziej surrealistyczny efekt. Wycieraczki i ten kształt majaczący za szybą po lewej - wysyłają do mnie jakieś, raczej pozytywne, komunikaty podprogowe. I to lustro wychylone w kierunku kierowcy.
-
Do mnie drugie lepiej gada - zdecydowanie.
Jest konkretne i konsekwentne w kadrowaniu - ciasne. Pierwsze natomiast jest ciasne, ale jednak nie takie ciasne - trochę - chciałbym, a boje się;). Z kolei ta szerokość dodana;) nic nie wnosi w sensie dodatkowego kontekstu, innych planów itp.
Poza tym ostatnie ma wspomniane niedopowiedzenia majaczące po lewej - zdecydowanie w moich oczach lepsze:)
-
ponownie dziekuje za opinie , troche zrobilem zdjec ale w tym tygodniu mam malo czasu zarowno na zagladniecie na forum jak i obrobke , dlatego znow tylko 3
---------- Post dodany o 07:04 ---------- Poprzedni post był o 07:03 ----------
166
---------- Post dodany o 07:05 ---------- Poprzedni post był o 07:04 ----------
167
---------- Post dodany o 07:07 ---------- Poprzedni post był o 07:05 ----------
168
pozdr