Odp: Kalendarz OlympusClub 2013
Ja osobiscie myslalem o innej formie podawania kandydatow do wydruku.Nie kazdy jest taki ze uwaza ,ze to jego zupa jest najsmaczniejsza i oferuja ja kazdemu.Rozumiesz o co mi chodzi.
Chodzi Ci Mirku o to, aby typować zdjęcia innych? Aby uniknąć sytuacji, że zabraknie zdjęć tych "najskromniejszych"? ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
bufetowa
Chodzi Ci Mirku o to, aby typować zdjęcia innych?
Chodzi mi o docenianie przez kogos od samego poczatku,a nie "popatrzczcie jaki jestem sliczny"Chyba,ze to konkurs na kalendarz.To wtedy rozumiem,wysylam na konkurs i w nagrode dostane kalendarz moim fotem,kolega tez dostanie,bo ja wyslalem.
Tylko,moze tez byc klapa,bo sie okaze,ze fotka wchodzi a autor z klubu wypadl dawno,albo juz nie byl od czasu wstawienia fotki,albo nie ma orfa,a jpg to ten co w galeri to najwiekszy ,bo ktos mu na automat ustawil i karte na oszczedzanie pikseli:mrgreen::mrgreen:
łe.. szkoda, ze sie akt nie zalapal...
Cytat:
Zamieszczone przez
ehosonda
To ma być kalendarz cieszący oczy wszystkich, a nie tylko dla panów. :-P
Gdzie nie zerknę, na inne fotofora też, to zawsze są gadki takie, jakbyśmy były poszkodowane i jak przysłowiowe blondynki za kierownicą nie dawałabyśmy sobie rady z aparatami. Koledzy to, panowie tamto...
Dyskryminacja, panowie, jawna dyskryminacja!
Cytat:
Zamieszczone przez
nevra
Koledzy to, panowie tamto...
Co poradzisz, jak na forach siedzą przeważnie faceci?
Musisz zmobilizować więcej koleżanek do udzielania się :wink:
Tak swoją drogą, to przecież męskie akty też istnieją, choć ich mniej zdecydowanie.
Cytat:
Zamieszczone przez
ehosonda
Na forach malo jest aktow.Raczej wiecej fotek golych bab i cyckow poza bokehem a to z aktem ma niewiele wspolnego
Cytat:
Zamieszczone przez
nevra
To ma być kalendarz cieszący oczy wszystkich, a nie tylko dla panów. :-P
Gdzie nie zerknę, na inne fotofora też, to zawsze są gadki takie, jakbyśmy były poszkodowane i jak przysłowiowe blondynki za kierownicą nie dawałabyśmy sobie rady z aparatami. Koledzy to, panowie tamto...
Nie narzekaj, kochamy Was w końcu , prawda??!!
Jaka dyskryminacja bo nie rozumiem, że akty damskie a nie męskie? Przecież kto by chciał oglądać brzydkich facetów... Ja napewno nie! :grin:
Nevra, akty męskie fajna rzecz, jednak jako lobby nie za bardzo sobie radzimy ;) Konradkkk sam za nas nie odwali całej roboty ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
hades
[...] jeden taki pomysł bardzo awaryjny. Jednak nie wiem czy wszyscy będą zadowoleni. Jedna osoba na pewno.
Np. "Zdjęcia Kasprzyka". Pejzaże apz-ta. Wystawa bufetowej. To tak z marszu, no i przynajmniej trzy osoby zadowolone ;-). Ale czekajmy na dalsze zgłoszenia!