4 załącznik(ów)
Odp: Stare i nowe, nie tylko Olkowe :-)
Bardzo wszystkim dziękuję za odwiedziny i pozytywne oceny. Niewątpliwie zmobilizuje mnie to do dalszego wytężonego focenia dniami i nocami :wink::grin::mrgreen:
Chimol, bardzo dziękuję za propozycję ale jestem mikrofotoamatorem i nie licząc tele to reszta szklarni kończy mi się na rozmiarze 58mm. Już zamówiłem Hoyę NDx8, powinna się nadać a poza tym Wisła już stoi skuta lodem:grin:.
Jak w każdy wolny dzień nie wytrzymałem i musiałem połazić z aparatem. Jak śpiewał klasyk : czasami człowiek musi inaczej się udusi...:grin:
Załącznik 59576Załącznik 59577Załącznik 59578Załącznik 59579
Zygzak na pierwszym, światło na drugim i cień na trzecim są super :D A łabądki takie se :-P
Adambieg - bardzo ładne te zimowe klimaty. Moje uznanie budzi szczególnie 2 fotka. Szacunek
Dla mnie najlepszy jest cień na ostatnim. :grin:
...jedynka i dwójka....i czwórka....cholera jak zimno...;-)
Jedyneczka, trojeczka, czworeczka jak dla mnie :-)
Cytat:
Zamieszczone przez
Bodzip
Zygzak na pierwszym, światło na drugim i cień na trzecim są super :D A łabądki takie se :-P
A żeś pogadał! :-D trzeba było dokończyć ... a teraz zbierz je do kupy i HDR'a zrób :mrgreen:
Na serio: ów zygzak i drzewoduch faajne!
dla mnie 4 (urzekająca po prostu) i pierwsze, chociaż wszystkie miło oglądać bo ja na takim mrozie nie wytrzymuję i nie robię zwłaszcza, ze u mnie ani grama białego puchu czy choćby szronu
A mnie podoba się strumyczek w lodzie.
Pozdrawiam AP.
7 załącznik(ów)
Ale wątek zapuściłem, pora się poprawić. Kilka zdjęć z Pienin, pogoda niestety nie sprzyjała, początek odwilży.
Załącznik 61017Załącznik 61020Załącznik 61021Załącznik 61019
Widoki powyżej wszyscy pewnie znają. Poniżej jeden z kościółków z "Otwartego szlaku architektury drewnianej" w Dębnie Podhalańskim (dzięki Bodzip za mapkę).
Załącznik 61022Załącznik 61023Załącznik 61018