Mysliwiec i antek z profilu OK,ładne kolory jak na takie kiepskie swiatło.Czym robione?Trzecia fotka z antkiem jakas zafarbowana.....ale moze to moj LCD?
Wersja do druku
Mysliwiec i antek z profilu OK,ładne kolory jak na takie kiepskie swiatło.Czym robione?Trzecia fotka z antkiem jakas zafarbowana.....ale moze to moj LCD?
ale jego nawet impuls magnetyczny nie załatwi :mrgreen:
A JAK-40 pewnie szybciej był w Warszawie niż ja na Ratajach (8KM-1,5H) po pokazie
trochę fotek z Hurghady, nawet na urlopie nie odpuszczam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nie pamiętam już ale chyba większość z Panasonica FZ8 na maksymalnym zoomie
Ilyushin Il-86 Pulkovo Airlines
B 757-230 Vim Airline
B 757-330 Condor - w palmowym klimacie
Ilyushin Il-86 Ural Airline
B-737-7L9 Sterling
C-130 Hercules Egipskich SP
B 737-4Y0 Ukraińskich Linii Lotniczych
B757-330 Condor w walentynkowym malowaniu
Boeing 777-266/ER Egypt Air
Airbus A310-204 Syberian
Airbus A320-233 Lotus
Airbus A320-211 Ural Airlines
Airbus A330-243 Egypt Air
Super fotki, jak zawsze ;)
Dziś w Warszawie Ił-96 był. Szybko przeleciał nad budynkami po starcie i już nie było widać...
dzisiaj wolne, wiec myslalem,ze pospie :) ale obudzil mnie potwor- latal nad chalupa i nie dal.
Nie zły potwor.
To proszę małe zadanko:Cytat:
Zamieszczone przez lessie
: ten żółty samolot stoi na postumencie przed lotniskiem wojskowo -cywilnym w LaPaz w Boliwii. Więcej ani o samolocie, ani o powodzie dla którego jest uhonorowany w Boliwii nie wiem. Może ktoś coś podpowie lub znajdzie w necie? :?:
lessie musze powiedziec ze nigdy mnie takie fotki nie interesowaly.... ale cos czuje ze zaczne bawic sie w focenie samolotow. Kurcze nie wiedzialem ze takie fajne te maszyny i tak ladnie pozuja ;-)