Niesamowite tlumy... jak widac na fotkach... Chiny najludniejszy kraj swiata, przekroczyly 1,3 miliarda ludzi a tak malo o nich wiem... 276. Symbolika uchwycona...:-)
Wersja do druku
Niesamowite tlumy... jak widac na fotkach... Chiny najludniejszy kraj swiata, przekroczyly 1,3 miliarda ludzi a tak malo o nich wiem... 276. Symbolika uchwycona...:-)
Az mnie zatkalo jak zobaczylam tyle konikow morskich na patyku jak lizaki......
To one nie sa w Chinach pod ochrona?????? Opychaja sie nimi jakby nic......:shock:
280 Dzielnica Hutongów, zlokalizowana w ścisłym centrum. Tak wyglądał Pekin kilka wieków temu, część została niestety wyburzona, ale co zostalo ma niesamowity klimat.
Muszę powiedzieć, że Pekin i całe Chiny są bardzo bezpieczne. Często chodziłem w takich "nieciekawych" dzielnicach z Olkiem na szyi i nic złego mi się nie stało, a bynajmniej nie wyglądam jak Pudzian :)
281
282.
283.
284.
285
286.
Fajna seria robotnicza :)
286. chlopaki walcza na rusztowaniu ...:-) Nie widze, aby byli wczepieni do rusztowania w dodatku brak podestow..! PIP.... ?:-) Fajnie ich uchwyciles...
Wrzucaj nastepne...!
Zwruciłam uwagę dokładnie na to samo co waruga. Nawet nie mają linek bezpieczeństwa :shock: Sorry, to chyba zboczenie zawodowe :wink: No i ten ogólny bałagan na 280, wszędzie wyszą jakieś kable... Prowizorka na całego :???:
P.S. Waruga jaki PIP :wink::?:
Panstwowa Inspekcje Pracy to chyba maja... :-)
Znakomita seria "robotnicza". Też na mnie zrobiło wrażenie, jak facet rozpina się na rusztowaniu. Gratuluję spostrzegawczości!
287. Obiektu chyba nie muszę przedstawiać.
288.
289.