wskazówki by ulepszać warsztat zawsze mile widziane, dlatego zapytałem :)
dzięki za zaglądnięcie
pzdr
Wersja do druku
Jeszcze trochę was pomęczę tym nocnym targiem.
Na poniższych:
1 - bardzo dobre napoje, dobrze działają na lokalną duchotę i gorączkę
2 - "oryginalne" najki i adidasy. Udało mi się zrobić tylko jedno ujęcie, przy próbie drugiego gość podbiegł i zasłonił ręką obiektyw co się tam rzadko zdarza
3 - chicken rice - pychotka (serio!)
Widzę że ostatnia wrzuta bez odzewu więc zmieniam temat :)
Ostatnio zostałem chrzestnym no i oczywiście pstryknąłem kilka fotek :]
Jedno wylądowało w galerii a drugie zamieszczam prosto z bloga. Przy okazji sprawdzę jak to jest z tym pogarszaniem ostrości przy zamieszczaniu bezpośrednio tu na forum
Majeczka
...myślę że jest o niebo lepiej z ostrością, gdy wstawia się podlinkowaną fotkę, niż przy generowanym podglądzie zdjęcia w przypadku wstawiania zdjęcia prosto na poście.
Wersja BW o wiele lepszejsza niż kolor.
A co do poprzednich serii to nie tylko kadrów ale i samej wycieczki zazdroszczę.
Tematy ciekawe.Co do dziwnej obrobki to tez zauwazylem,ze cos nie tak z kolorystyka jest.Przedostatnie to potwierdza.Cos jest z kolorem,albo monitor cie klamie,albo matryca cos szfankuje.Jesli to nie obrobka i nie monitor to...ach nie pisze dalej.
oo nieobrabiane duuuuuuuuzo lepsze
To to kolorowe w Twojej wersji jest mocno przesadzone z kolorami - bardzo duże nasycenie zapodałeś.
Ja wrzucam tak na szybko swoją wariację Twojego oryginału - ogólnie nad tą fotką by trzeba było troszkę więcej posiedzieć. Zresztą masz super wersję BW - po co się porywać na to kolorowe.
Jak coś to daj znać to usunę zdjęcie.