Na ostatnim msz dziewczyna trochę ginie, za dużo góry :) Na razie pierwsze wygrywa :) Dawaj więcej :)
Wersja do druku
Na ostatnim msz dziewczyna trochę ginie, za dużo góry :) Na razie pierwsze wygrywa :) Dawaj więcej :)
53 bardzo mi się podoba :)
Wnioskujac z Twoich poprzednich fotek Agulka, domyslilam sie, ze zabieg raczej celowy, chociaz przyznam, ze nie bardzo trafiony :-P
Ostatnie dwa portrety jakos mi nie podchodza, w przeciwienstwie do pierwszego, ale to juz wiesz:wink:
Dla podkreślenia celowości zrobiłbym nawet tak (przepraszam za bezczelne ingerencje):
Załącznik 26491
(w zamyśle zmuszenie Widza do przewinięcia ekranu celem odkrycia tego co jest niżej).
A pierwszy portret Gosi bardzo mi się podoba.
Ceat, podoba mi się Twoja "bezczelna ingerencja", choć sama jakoś nie mam odwagi do takiego cięcia.
Dziękuje Wam za wizytę.
Kolejne fotki z Gosią w roli głównej.
Uprasza się uprzejmie o wytykanie błędów :)
56 -za mały dekolt:grin:
a tak na serio to fajne ale tło po lewej (znaczy rynna i kawałek drzwi) jakoś tu nie pasują(ale to tylko mój odbiór). Ogólnie -ładne.
54- sympatycznie i miło sie ogląda ale też bez wielkich ochów. 55- wiem, że celowe bo masz oko do kadrowania i nie zdajesz sie na przypadek jednak tu wygląda to nieprzekonywujaco tak jakby jedno zaprzeczało drugiemu. 56- bardzo ładnie sama modelka lecz tło za bardzo wyraźne i wpływa na całość. 57 bardzo mi sie podoba i tu ładnie się zgrało, modelka jest niekwestionowanym obiektem a tło w ciekawy sposób dopełnia całości.